|
Evet, akp bu tavri sergileyerek sadece kendi çikarini düsünüp, kamuoyu baskisini biraz olsun azaltmak, ve ileride olabilecek bir takim olaylarda kendini aklayabilmek adina,tezkere karari sunmustur. Belki de kendinde Menderesi görmüstür tayyip. Tsk'nin tezkere için tutumlu tavri devam edecegine eminim ve bundan sonra hükümet asker'in dogrultusunda davranacaktir, buna mecburlar. Bu sehitlerimizin hesabi ya kro köpeklerinden yada is birlikçi hükümetten ileride sorulur. Ben bu sinir ötesi operasyonunun yakin bir zamanda(bir iki ay) içinde, genis kapsamli olacagini ümit ediyorum, ve Türk silahli kuvvetlerimize güveniyorum.
Bu süreç içinde dis ülkeler bir takim caydirma politikalari gelistirip(abd), yalakalik yapacaklar(kürtler).k. irak, köpek gibi korktugunun sinyallerini veriyor, uzlasmayi aramaya basladilar bile. Hani hazirdiniz, Türkleri bekliyordunuz, adi köpek sürüleri, cayir cayir yanip tutusacaksiniz daha durun. Bu girisimler meclisi 180 derece döndürebilir, fakat Askeriyemiz kararliligini muhakkak en sert sekilde sergileyip, bu teskereyi Türk Irkinin milli çikarlari için, Sehitleri için basta Türkiye olmak üzre Türk yurtlarinin menfaatleri adina yapacaktir.
Tanri Tsk'yi, Türk Irkini, Türk'ün yurtlarini korusun.
Kana kan!
|