Tekil İleti gösterimi
Alt 18.10.2007, 16:37   #7 (İleti Bağlantısı)
Altaylı Asena
Yeni Üye

Altaylı Asena adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 44
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Boramir adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bizim hızımızı kesen,yavaşlatan zaten İslamın hümanistliği olmuştur Türkçülüğü durdurmuş araplaştırmıştır.Milliyetçilik kültürle olmaz kanla olur ırk bakımından TÜRK olmayan TÜRK değildir bir alman kendini TÜRK hissettiği için TÜRK olmaz ya da bir TÜRK kendini alman hissettiği için alman olamaz TÜRK TÜRK olduğu için TÜRKTÜR ve başka bir ırktan olamaz.İslamın sahte kardeşlik masallarına karnımız tok arapların bizi nasıl arkadan vurduğunu gördük.Bizler TÜRK ırkçılarıyız, kafatasçılarıyız TÜRK olmayana acımak yoktur merhamet yoktur.
Söylediklerinizin birçoğuna katılıyorum ama İslam hümanistliği kavramını kabul etmiyorum. Kaldı ki Türkiye de arap sempatisi yapan sadece belli bir kesim var. Onların da soyu belli. Biz Türkler hangi dine inanırsak inanalım kabul ettiğimiz dini kendi geleneklerimizle süsledik. Tapınaktan çıkan Uygur kağanı attan aygır kestirip toy kurdurmadı mı? Sufilerle müslümanlığa geçildi çaput bağlamadık mı yine de? Şu an müslüman olup Türk geleneklerini yaşatmayan kaç kişi var? Müslümanlığa geçilse de Türk töresi geleneği devam ediyor. Evet belli bir kesim var geleneğimize atalarımızın töresinde olup şu an yaşatmaya çalıştıklarımıza batıl diyorlar. Neden kültürümüzü yok etmek için. Araplaştırmak için. Ama bakın Anadoluya gerçek Türk nasıl yaşıyor? Türk islam sentezi deyimini asla kabul etmiyorum. Halkımızın çoğu müslüman olabilir. Ama nasıl yaşıyorlar? Uçmağa varıldığında 7 sinde 40 ında mevlüt okutulmuyor mu? O eve ölü aşı götürülmüyor mu? Köpek uluduğunda uğursuz saymıyor muyuz? Arap mezarın başına taş dikiyor mu? Kümbetler sizlere neyi hatırlatıyor? Neden çaput bağlarız? Darısı başına deyimi size neyi anlatıyor? Neden gelinlerin başına buğday, altın ya da şeker saçılır? Eşik neden kutsaldır? Sorduğum sorular size tanıdık gelmiyor mu? Bakışa karşı neden okuturuz kendimizi? Neden üç kez tahtaya vururuz elimizi? Tüm bu bahsettiklerim günlük hayatımızda karşımıza çıkmıyor mu? Öyleyse neyin sentezi bu?
Altaylı Asena Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla