Tekil İleti gösterimi
Alt 20.10.2007, 12:06   #8 (İleti Bağlantısı)
Emin Deha Sönmezışık
ALPAGU

Emin Deha Sönmezışık adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 225
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
bogembay adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
selamlar arkadaslar benim adim erturk. aslen dogu turkistanliyim fakat turkiyede dogdum babam 1955te turkiyeye gelmis neyse kisacasi ben orta asya turklerindenim. sizin sitenizi baya uzun bi sure gozden gecirdim ve bazi yerlerde sok oldum. mesela bi laz arkadasimiz cahilce konustu diye neredeyse vatan haini ilan etmissiniz . benim anliyamadigim sey su. yahu diyelimki suan turkiyeyi allah korusun amerika isgal etmeye kalkti veya her hangi bi ulke. yani sen kalkipta lazlaradami saldiracaksin? yahu bu ulkede bircok milletten yuzde 99 u turk insanlar vare simid ben dogu turkistanliyim. ozaman bendemi vatan haini sayiliyorum? ve bu arada hic hosuma gitmeyen bi taraf daha var turkculer ve ulkuculer diye ikiye bolunmusunuz. inaninki bunu gordugumde gercekten cok uzuldum. cunku diger dusman milletlerinde istedikleri buydu iste bizi birbirimizden ayirmakti. ve goruluyoki gercekten basarmislar . baksana ulkuculer bile kendi icinde ikiye ayrildigina gore demekki durum vahim! lafin kisasi savas kapimizin onunde. goruyosunuz 3. dunya savasi cok yakin. butun milletler savas hazirligi icinde ve bize bakin biz birbirimizi yiyoz. bi tane kirik bi laz sacmaladi diye lazlarin hepsini vatan haini ilan ettik. Allah rizasi icin kendimize gelelim. allaha ismarladik......
3. dünya savaşı yakın veya uzak...Veya Türkiye'nin bütünüyle kendini bir savaşta bulması gibi konulara gelince,biz Türkiye Cumhuriyeti ordusunda komutanlarımızın vereceği emirleri sonuna kadar uygularız,biz şehit olup cennete gitmek için savaşmayız!Biz pazarlıkçı,çıkarcı değiliz!Biz Türklüğün refahı için savaşırız!Biz ordumuz için savaşırız!Bizim inancımız budur...

Bizim tehlikeli olduğumuzu düşünen ya haindir,ya soysuzdur,ya korkaktır,ya bu milletin gücünü anlayamamış bir cahildir,ya gerçekleri bilmek istemeyen çıkarcı çapulcu kaypaklardır veya kuşbeyinlidir!

Türk, Oğuz begleri budun eşiding. Üze tengri basmasar,asra yir telinmeser, Türk budun,ilingin törüngin kim artatı udaçı erti? Türk budun ertin,ökün!(KÜL TİGİN,doğu/22-23)
Emin Deha Sönmezışık Çevrimdışı