Tekil İleti gösterimi
Alt 20.10.2007, 20:12   #11 (İleti Bağlantısı)
Kür Şad
Türkçü

İletiler: 225
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Değerli ırkdaşım Tengiz, yerinde tespitlerine aynen katılıyorum. Şahsım için de 22 Temmuz tarihi bir milâttır. Ömrüm boyunca bütün varlığımla uğruna mücadele ettiğim, milliyetçiliğini yaptığım bu millet beni o gün tarifsiz bir hayal kırıklığına uğratmıştır. Yaşadığım şoku hâlâ atlatabilmiş değilim. Bu millet bu kadar afyonlanmış, uyutulmuş olamaz. Çok hayalî gelebilir fakat bu meş'um sonuçtan sonra Türk Milleti'nin çeşitli tıbbî yollarla genleriyle oynanmış olabileceği ihtimalini bile düşündüm.

Seçimin hemen sonrasında milletin durumuna baktım; herkes halinden, hayatından oldukça memnun. Ümmetçisi, sosyal demokratı, ülkücüsü, AB taraftarı dâhil olmak üzere toplumun her zümresi adeta bayram ediyordu. Konjonktür gereği milliyetçiliğe yaslanan eski tüfek komünist, günümüz ulusalcılarını saymazsak AKP yeniden iktidarına kahrolan tek kesim biz Türkçülerdi. Ülkeyi, devleti, milleti göz göre yok oluşa götüren siyasî iradeye gösterilen bu eğilim senin de söylediğin gibi hiçbir sosyolog ve analist tarafından çözümlenemez. Anladım ki; bu millete demokrasi denen meret yaramıyor, fazla geliyor. Millet her türlü dezenformasyona karşı çok zayıf bir karaktere sahip, yönlendirilmenin her türlüsüne kolayca kanabiliyor.

Sözü fazla uzatmayacağım. Yemliha uykusunda olan bu milleti bu raddeden sonra demokratik uyarılar, toplumsal hareketler veya bildiriler değil, sadece büyük bir âfet yahut bir felâket kendine getirebilir.

TTK
Kür Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla