Tekil İleti gösterimi
Alt 21.10.2007, 10:49   #6 (İleti Bağlantısı)
Tolunay
Türkçü

Tolunay adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 260
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
zeynepkipcak adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
sadece bu soruyu sormak için otağınıza girmiş bulunmaktayım cevabımı aldıktan sonra üyeliğimi silerseniz sevinirim.. araştırmama göre soyum soyadımdan da anlaşıldığı gibidir Kıpçak. Ben üniversitede okumaktayım ve islam dinini tamamen kendi araştırmalarıma göre hiç bir baskı olmadan bilinçli olarak seçtim. Zaten ailemin de inançla pek alakası yok. Sadece ibadet ederken örtünüyorum inancımın gerektirdiği gibi. Ama görüyorum ki Türkçüler genelde islamdan nefret ediyorlar. Bu da beni üzüyor. Ben seçimimi yapıp musevi,budist veya ateist olsaydım yinemi nefret edilecekti ?
Ne yani bu Otağda müslüman hiç kimse yok mu da böyle söylüyorsunuz? Kendiniz araştırın, İslam dinini seçin,bu bizi ilgilendirmez, din Tanrı ile insan arasında yaşanılması gereken bir olgudur. Sorun İslamiyeti seçip, bütün ırklar eşittir, Türk ırkının ne üstünlüğü var, ırkçılığa karşıyım demektir.(Gerçi Kuranda "Tanrı kimini kimine üstün kıldığı için.." şeklinde ayetler vardır ama...)

Merak etmeyin bu Otağda müslümanlar da var,ama dinlerini Türklüklerinin önüne geçirmediklerinden bir sorun olmuyor... Eğer siz de bir Türk iseniz yapmanız gereken şey de budur!
Ne sevgili yanında, ne baba ocağında!
Tolunay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla