Tekil İleti gösterimi
Alt 22.10.2007, 20:07   #5 (İleti Bağlantısı)
KurtcebeNoyan
Turk ırkçısı

KurtcebeNoyan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 145
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Gürünay adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
kesinlikle katılıyorum ve hiçbir zamanda anlam veremiyorum bu saçma böğürtüye...

afyonlanmış beyinler slogan atarken bile su yüzüne cıkıyor.

ya allah bismillah allahuekber : allahım senin adınla başlıyorum

?????

neye başlıyorsun aşağılık????? şehidin yatıyor orda..

vakti zamanında .................................... sağda solda dolaşıp onun bunun karısına kızına bakarken ve sen bu topraklarda bu soysuzluğu yapabilesin diye senin o pis kokuşmuş bedenini bekleyen asker o tabuta girince mi aklın başına geldi kansız köpek??
Kandasim sana kesinlikle katiliyorum

Ben hala bu Ya Allah bismillah gibi bogurtulerin anlamini hala anlayabilmis degilim..Ulkucu soysuzlarin bir kac mitingine sahit olmustum..Aralarinden bir capulcu inek cikip bas bas bagirip tum capulculari tekbir getirmeye cagiriyor..Bilmem olen sehid icin tekbir, Turkiye icin tekbir, bilmem islam icin tekbir'' ..Bu gerzekler gudumlenen koyun misali capulcu baslarinin (reislerinin) ne halt yedigini gormezden gelerek Turkluk gibi son derece onemli bir davayi col bedevilerinin dinine indirme yanlisina dustugu icin kendisinde bir hata gormez..

Col bedevisi arabin dinini Turklugun ayrilmaz bir parcasi oldunu soylemisti bu capulcu suruleri.Bizde diyoruzki yuce Turkun Gok Tanrisi vardir..Col bedevilerinin dininden cok daha once Tanrinin seckin kullari olan Turkler vardi..
Arap bogurtuleriyle mitin yaptigini zanneden bu ulkucu capulcularin hesi kizil tamuya..
KurtcebeNoyan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla