Alıntı:
boğaçhan adlı üyeden Alıntı
canım ırkdaşlarım yaklaşok 50 yaşındayım sizlerin bu otağda türkcülük ve türk düşüncelerine hizmet etme yolunda gösterdiğiniz aksiyon ve reaksiyon düşüncelerinizden ötürü sizlere minnettarım.beni bağışlayın ama sizlere bazı gözlemlerimiaktarmak isterim,ama korkum var neden biliyomusunuz otağdan kovulmak gibi.neden sizleri geç buldum,belki yıllarca bekledim tez kaybetmek istemem,uzun zamandır ileti yazmak istiyorum,hatta yazmaya başliyorum sonbra kovulma korkusu ile siliyorum sade okumakla yetiniyorum,otoğı gezinmekle yetiniyorum,oysaki sizlerle beraber olmak için düşüncelerinizi paylaşmak için,hatta sizlerle birlik ve dirlik için nelerimi vermezdimki.yinede sağolun eksik olmayın.Bakın şimdi dikkanizi biryere çekmek istiyorum burayı ne olur bir kaç defa düşünün sonra eleştirin veya yorumlayın ama daha önce teşekkür etmek istediğim bir kaç kişi var gök yeleli bozkurtum,türkçü devrim,atatürkçü gençlik,malazgirt.serhat.asya karttalı,atanın askeri,sizlere yorumlarınızdan ötürü minnettarım.ben 1974 yılından beri sivas ülkü ocaklarında yetiştim olgunlaştım türkçülüğü ve hareketin önemini orada öğrendim,4 defa kurşunlandım 9 defa hapis yattım,hiç yılmadım savaşımı sürdürdüm ama gördümki ülkücü hareket ümmetci arap yobazlara,fettoşun simsarlarına,kırroların haber alma ajanslarına dönmüş,benim o türklük için can veren kandaşlarım ve liderlerim düzenin adamı olmuş ama biliyormusunuz ben olmadım ne ümmetci yobazlara,ne kırrolara nede devşirme çapulcu ülkücülere.ben türk oğlu türk fikri kılıç.oğlum türk oğlu kürşad,kızım türk kızı asena...davanın askeri ve neferiyiz.şamanca işte böyle can kandaşlarım. anlatmak istediğim otağda biraz daha hoş görü,biraz daha can yodaşlığı.gök yeleli bozkurt gardaşım sana öyle çok minnettarımki otağda yazdıklarına okumaya doyamıyorum daha doğrusu öğretmene doyamıyorum.amacım sizleri üzmek değil, ne olur beni anlamaya çalışın. tanrı TÜRK,ü korusun ve yüceltsin
|
Boğaçhan beğ, geçmişte ülkücü diye kimseyi otağdan atmayız. Bizimilkelerimiz belli.Din, Türkeş vs. savunuculuğu yapmayanlarla sorunumuz yok. Bir insan geçmişinde ülkücü olabilir ama Bizim gibi Türkçülerin arasına girdiğinden itibaren o güruhun koyunlarına karsı yazdıklarımızdan alınmamalı ve onları savunmamalı.
Bizim yöntemimiz böyle ve bu yöntemin doğru olduğuna emininiz. Direk, sert ve tavizsiz bir biçimde düşüncenizi etkili olarak benimsetirsiniz, baska türlüsü sadece kandırmaca ve zaman kaybıdır.