Alıntı:
1944 adlı Üyeden Alıntı
sayın yönetici sizden bir ricam var lütfen Atsız Ata'nın Türk Tarihi Hakkındaki Meseleler kitabını okurmusunuz? Atsız Ata padişahları kötüleyen herkese karşı padişahları ayrı ayrı savunmuştur.. beni bir çapulcu olarak görmeyin ben size en büyük kaynağı gösteriyorum.. bakınız Atsız Ata'nın Türk Tarihi Hakkındaki Meseleler Kitabına hatta size sayfasınıda yazıyım sayfa 89'dan itibaren hepsini yazmaya başlıyor.. lütfen bakınız ondan sonra hakaret edin bana..
|
Çapulcu ben sana hakaret etmedim ama sen Atatürkçü Gençlik'e küfrettin! Atsız Türkeş'e namert demiş, Kur'an a da muhammedin talimatı demiş. Ama bazı yazılarında taktik yapmış.
Gercek hayatta Atsız'ın Osmanlı için neler söylediğini senin gibi ülkücüler bilmez ama ırkçı bir insanın taktik gereği yazdığı yazılarda melez padişahları içten savunabileceğini düşünür.
Osmanlı çocuğu sen bir çapulcu ve akp'lisin. Çünkü en büyük Osmanlıcı savunucuları bunlardır.
Atatürk dahil hiçbir Türkçü içten olarak Osmanlı'yı savunmamıştır. Üyeliğin iptal edildi msn'sinde çapulcu şarkıcıları dinleyen çocuk.