|
Sayın militanTürk soydaşım;
Benim iki kuzenimde Özel Kuvvetler Komutanlığında görevli...Biri subay, biri astsubay...Bende askerde konumum nedeniyle Bordo berelilerle iç içeydim...Çok yakından tanıma fırsatım oldu..
Yazının bazı kısımlarına katılıyorum...Ancak 1-2-3 olaylar, özellikle 1 ve 3. olay tamamen abartı ve gaz verme durumu...Bu tür yazılar internette geziyor...Ancak hiçbir dayanağı yok...Evet bordo bereliler dünyanın en iyisi, ancak ne olursa olsun birbiriyle çatışan iki timden biri tamamen yok olurken diğeri bunu sadece 12 mermiyle yapmış olamaz...Biraz akıl mantık lütfen...Bunlara gerek yok, gaza gelmeye lüzum yok...Çünkü bu tür yazılar ve örnekler bana göre ilkokul çocuklarının "benim babam senin babanı döver" durumu gibi...Hiçkimse endişelenmesin bütün TSK, ite köpeğe her an dersini vermek için hazırdır...İster bordo bereli olsun ister mavi bereli....
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..."
H.Nihal ATSIZ
|