Tekil İleti gösterimi
Alt 26.10.2007, 15:17   #12 (İleti Bağlantısı)
Türk_Irkçısı
Yeni Üye

Türk_Irkçısı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 26
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Türk Yasemin adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
arkadaşlar biraz da ne yapabilirizi konuşsak. yani Türkmenler orada remsen soykırıma maruz kalırken TC hiçbir şey yapmıyor. tıpkı yıllardır diğer Türk İl ve devletlerinde ırkdaşlarımızın maruz kalışında TCnin kılını kıpırdatmaması giibi. bu devlet yöneticilerinin hiçbiri duyarlı olmadı bu konulara. peki neden bu halk, böyle yöneticileri başa getirmekte ısrarlı ve neden bu gibi yöneticilere tapıyorlar adeta. madem yönetenler duyarsız bu konulara bizler ne yapabiliriz bunu otaya koyalım. birbirimize kızarak veya buraya gelip iki saçma söz söyleyenlere küfredip tahriklere kapılarak elimize ne geçecek. akılcı çözümler üretmeliyiz. insanlardaki Türklük bilincini nasıl uyandırabiliriz veya başka neler yapabiliriz. gelin bunları düşünüp ortaya koyalım.

Bu düşünceyi bir türlü anlamıyorum!

"Konuşmak yerine bir şeyler yapalım" demekle bir şeyler yapılmış olmuyor.

Eğer bir fikriniz varsa diğer kişiler ile paylaşırsınız haksız olduğunuz yerlerde eleştirilirsiniz haklı görüldüğünüz yerlerde ise diğer kişilerin katılımıyla daha sağlam bir adım atmış olursunuz.

Yani sadece birinin çıkıp "Bir şeyler yapalım" demesi ile olmuyor bu işler.

Ben bunu Deniz Baykal'ın muhalefet anlayışı gibi görüyorum. Oda sürekli "Bu böyle gitmez" diyor ama ortayada bir icraat koymuyordu.

Siz bize 'Ne yapabiliriz?' gibisinden bir fikrinizi belirtin bizde sizin bu fikriniz üzerinden görüşlerimizi belirtelim ve gerekirsede uygulamaya geçelim.