Tekil İleti gösterimi
Alt 28.10.2007, 21:20   #11 (İleti Bağlantısı)
Türk Yasemin
sadece Türk

Türk Yasemin adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 32
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
yazık Ebru öğretmene. onun gibi öğretmenliğini yapamayan o kadar çok öğretmen adayı var ki. bu devletin başındakilerin yanısıra zaten milli eğitim bakanı da Türk değil. bunlar ya atamıyorlar ya da kürt illerine atıyorlar. ben de iki yıldır atamam olsun diye bekleyenlerdenim. ama atamam olsa da zaten atama illeri hep kür t illeri naparım ne ederim diye kara kara düşünenlerdenim. yani ikii ucu ..değnek. yazık bizi nasıl harcıyorlar. rum asıllı kürt kökenli insanları başımıza getirirsek bunları çekeriz elbette. Ebru öğretmen gibi bana da çok takıldılar hala devam ediyorlar. başlarda bir amaç içinde oldukları aklıma bile gelmezdi. oysa şimdi düşünüyorum da bunlar bizleri asimile etmek için Türk kızlarını evlenme yolunu seçiyorlar. üstelik en okumuş en kültürlü türk kızları, ilk tercihleri arasında bunların. oysa kendileri kızlarını asla bir Türk erkeğine vermezler. zaten bizim asil Türk erkeği ne yapsın çocuk doğurmaktan başka bildiği bişey olmayan o kızları. yazık bizlere. hem devletin başındakiler hem içimizdeki bu sonradan türeme yaratıklar hem yabancı düşmanlar.