Konu: Küpe Takmak
Tekil İleti gösterimi
Alt 28.10.2007, 22:28   #29 (İleti Bağlantısı)
GöktürkSelimPUSAT
Türkçü

GöktürkSelimPUSAT adlı üyenin kimlik resmi

Bulunduğu yer: Adalar Denizi'nden Altaylar'ın daha ötesine kadar Türk'ün yaşadığı heryer!!!
İletiler: 102
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
BOZKURT01 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Ben bir TÜRKÇÜ bayan olarak takıyorum. Oğlum da takmak istese izin veririm. Eşcinsellikle alakasını anlamadım. Bu anlayışla kızlar da pantolon giymememli midir? TÜRK erkeği zaten kanından,ruhundan ve yüreğinden dolayı yiğitlik ve kahramanlığa sahiptir. Bu bilinçle de yetiştiyse sorun olmaz bence. Özellikle sıkma baş kültürüne muhalefet olmak adına bile oğlumun takmasını isterim. Eşim de karşı olan ırktaşlarım gibi düşünüyor. Önceden ben de böyleydim ama din afyonundan sıyrılınca düşüncelerim değişiyor. Küpeye karşı duyulan önyargı bence komünist ve başka etnik kökenlilerin gösterdiği tutumla alakalıdır. TÜRKÇÜ takarsa başkalık olur. Saygılar.

O zaman hepimiz saçlarımızı sarıya boyatıp sıkma baş kültürüne meydan okuyalım, hem biz yaptığımız için başkalık olur!!!
Biz Türk kültüründe olmayan herşeye karşıyız, ki bahsettiğimiz konu özümsenecek bir konu değildir, Avrupa özentisi,modernliği avrupa kültürü sananların yapacağı işlerdir bunlar.
Türk Türk gibi olur, modernliği bilimde, teknolojide; kültürü atalarımızda ararız biz!
Attan inip şu dağlara yaslanır,
Gözü dalar, bakışları puslanır.
GöktürkSelimPUSAT Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla