Tekil İleti gösterimi
Alt 31.10.2007, 17:46   #24 (İleti Bağlantısı)
Balbal
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 917
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
AzerbaycanTurku adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bak kendini birsey sanan sığ beyninli.

Ordu yanlısı olmak demek orduda mevcut Türk dışı unsunlarıda savunmak demek değildir.Orduda Türk dışı unsurları neden sadece K.rt olarak değerlendiriyorsun? Boşnak yada arnavut olsa bu eleştiriyi yapmayacak mısın?Ben Yüzbaşı olan bir k.rt biliyorum kendi komutanımdı hemde.

İsterseniz Otağdan uzaklaştırın bu satten sonra umurumda da değil bu.Nedeni gelince senin gibi Türkçü olmayı sadece burda iki kelimeyi yanyana getirip özbe öz Türk olanlara "kansız" diyen sürüngenlerle ayni havayı solumak istemem.

Soruyorum sana !

İrtica denince yeri göğü titreten Ordumuzun k.rt meselesinde ayni davranışı görebiliyor musunuz ? Neden Sincanda tank yürütenler Diyarbakırda tank yürütmediler buna güçleri yok mu? Yoksa bu siyasi bir karar mıydı?

Neden Askerlerimi şehit eden ülkemi bölmeye çalışan bu kürdolara daha net tavırlar konulmuyor.Türkçülük forumda kürdolara " sizide geberteceğimiz günler gelecek" deyip yerinde oturmakta değildir.Bana cevap verip kanı bozuk diyene kadar gidip bir kanı bozğu gebertebilirdin.Ama sen paslaşacak sana pas atacak sonrada aynı pası geriye atacağın insanlar arıyorsun.Bunu olmayan sulanmış beynine sok.Ben Azerbaycan Türküyüm ve kanı bozuk değilim.Kanı bozuk olan sensin ki ona buna kanı bozuk diyorsun.

Orduda Türk olmayan unsurların olduğunu biliyorum.Bunu kabul edin yada etmeyin.Ama dileğim Türk olmayanların askere bile alınmamasıdır.Zaten kızdığım ve karşı çıktığım budur.

Üyeliğimi iptal ederseniz edin.Elbette Türkçülüğüm için kimseden "olur" almak zorunda değilim.Artık siteyin bir ziyaretci olmayacağım.Arkamdan yazacaklarınızın nazarımda zerre kadar değeride yoktur.Gerekirse bir forumda ben açarım Türkçülük forumda yazmaklada olmuyor.İcraat lazım icraat yazmaktan kolay ne var.

Samimi olan bütün Türkçü kardeşlerime saygılarımla.
Öncelikle bu otağda kimse seni yazman için zorlamıyor. Ama yazma ihtiyacı duyuyorsan kurallara uyacaksın. Eğer kurallara uymamaya devam edersen küfürü yersin. Çünkü senin gibiler küfür yemeden adam olmuyor.

Kural açık:

Madde 11/e Başta Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere devletin kolluk güçleri ile emniyet ve istihbarat kuruluşlarını eleştirmek, mensupları aleyhinde söylemlerde bulunmak.

Zaten delikanlı olsaydın ''otağdan ayrılmak istiyorum'' dedikten sonra bir daha ileti eklemezdin. ''üyeliğimi iptal ederseniz edin'' dedikten sonra laf yetiştirmeye devam etmen senin karakterinin iyi gelişmediğini gösteriyor.

Üyeliğin iptal edilmiştir.
Balbal Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla