Tekil İleti gösterimi
Alt 02.11.2007, 15:25   #11 (İleti Bağlantısı)
Turan efe
Türkçü

Turan efe adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 216
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Sayin Irkdaslarim,

Kendi sahsim adina konusayim, bu kürt yalakasi, kürtçü ümmet manyaklarinin gerçek yüzünü desifre etmek ve ne kadar satilmis bir hareket oldugunu görmek için o ortami tatmi$ olmak lazim. Benim etrafimda onlarca ülkücü devsirme var. Bundan iki gün önce, israrli bir davet üzerine kendimi çocukluk arkadasim olan 5 çapulcu ve onlarin allahi olan bir kürt eniginin ortasinda buldum. Aslinda çapulcularin bulundugu yerde olmam basli basina bir hata idi ama neyse.. Saat ilerledikçe yeni misafirler gelmeye basladi ,gelenerin arasinda benim candostum, irkdasim Mehmet diye bir çocuk vardi. Bu arkadasim maddi sikintilar yüzünden yurt disina kaçak bir sekilde gelmis, yanlis insanlar ve yanlis ortakliklar sonucu degisik sikintilar geçirmis 21 yasinda bir gençtir. Bu çocugun diger sorunu asker kaçagi olmasi, bu durumu geldiginden beri kendine yediremiyor .Böyle düsünmesi, suhurlu, benligini kaybetmemis bir delikanli oldugunu gösteriyor en azindan.Nihayetinde bu ayin yirmibesinde teslim olacagini önce bana sonra ise oradaki bulunan, askerlik yapmaya niyetleri bile olmayan Vatan hainlerine söyledi. Ben sahsen kirocularin tepkilerine hiç sasirmadim, kisa ve öz bir sekilde arkadasima su sözler söylendi "s git, nereye gideceksen, bunlari konusacak ortam degil burasi, aramizda kürt arkadasimiz var, ve sen bu masayi bozamazsin" seklinde beni çildirtan bir cevap geldi. En yakin arkadasimin böyle ezilmesine tahammül edemeyip önce k.rte sonra çapulculara giristik ::)) Bu tür hareketler bir Türkçüye yakismaz fakat söz anlamaz bunlar, adamlar mal, ortada bu tepkiyi doguracak bir laf da söylenmedi.Ortalikta milliyetçiyiz diye dolasan bu köpekler tatli dilden anlamaz.Bunlar 1 kürt enigini 1000 Türk'e degisirler. kürte karsi ezilip büzülürler.
Birakin kürdün kendisine, kürdün yaninda pkk'ya bile sövemezler.Ülkücü dedigin, bir kürde, iki araplara bagimlidirlar, sigara gibi bir sey galiba hayatta birakamazlar, arabin afyonunu yemekten kürde kiz vermekten asla vazgeçemezler.Fikir babalari öz kizini kürdün altina sokmus iken, bunlardan Türklük adina fazla birsey beklememek en dogrusu olur.

Esenkalin.