|
Yanılmıyorsam 2003 yılıydı, ilk Nihalatsiz.org ile tanışmam.
Kısa bir süre sonra üye olmuş, rutin olarak yapılan temizlik operasyonlarından birinde sebebini bilmediğim ama muhtemelen ham ve toy fikirlerimiz yüzünden üyelikten çıkarılmıştım...
Çokta üstelemedim birdaha üye olmayı, çünkü bana yetiyordu sitede ziyaretçi olmak bile..
Atsız Atayı ilk orada tanıdım..
Bana ne kadarda yakındı fikirleri, kimdi bu ?
Benim ham ve olgunlaşmamış fikirlerimin, eksik kalan ne kadar yanı varsa, hepsini onda bulabiliyordum.. Belki yüzlerce Türk(tarih) üzerine eser okumuştum. Fakat hiçbirisi beni bu satırların sahibi kadar doyuramamıştı. Hazine bulmuş gibiydim..
Neredeyse tüm eserlerini Nihalatsiz.org sayesinde okuma fırsatı buldum.. Bozkurtların dirilişinde orta asyadaydım sanki, bende İlteriş kağanın çerisiydim, Urungu bendim adeta.. Plevne de osman paşanın ''Türk direnişi'' ile Balkan harbinde arnavut komutanın teslimiyetini artık daha iyi anlıyordum..
Artık, her milliyetçiyim dediğimde ''Demek ülkücüsün'' diyenlere, zoraki bir kabullenme değil, aksine verilecek cevabım vardı. ''Ben ülkücü değil Türkçüyüm'' diyebilecektim... Benliğimi bulmuştum sonunda, fikren ve bedenen ait olduğum oluşumun içerisindeydim...
Oğlum olduğu zaman, adı ne olsun diye bana sorduklarında, Kağan olsun derken, ilk aklıma Nihalatsiz.org sayesinde okuma fırsatı bulduğum Bozkurtların dirilişi geliyordu..
Sayenizde çok şey öğrendim.. En önemlisi Atsız Atayı tanıma fırsatı buldum..
Aradan yaklaşık 5 seneye yakın bir süre geçti.. Hayatıma ve Nihalatsiz.org a, 2 seneyi biraz geçkin sürelik, verdiğim aradan sonra tekrar geldiğimde Atsizcilar.com ile tanıştım.
Tanrı izin verir, güç verir, kuvvet, sağlık verirse, Türkçülük bayrağını yere düşmeden kaldıracak ve bayrağı devralacak, layığıyla taşıyacak birilerinin olacağını Atsizcilar.com da daha iyi anladım..
Böyle bir minnet ve teşekkür yazısını yazmak, Atsizcilar.com un 1'nci yaşına denk gelmesi apayrı bir güzellik oldu...
Nihalatsiz.org ve Atsizcilar.com bünyesinde, gerek site tasarımı, gerek yönetici sorumluluğunda, gerek üye vasfında Türkçüleri bilgilendirme ve aydınlatma anlamında, emeği geçen tüm ırkdaşlarımın ellerine ve yüreklerine sağlık.. iyiki varsınız..
------
Ne Mutlu, Türk Olana..!
|