Tekil İleti gösterimi
Alt 05.11.2007, 08:48   #4 (İleti Bağlantısı)
TurkumDogruyum
Yeni Üye

TurkumDogruyum adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 10
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Ben,öncelikle bu başlığı açan ırkdaşıma teşekkür ediyorum. Çünkü,işin özünde çok gerekli ve değerli bir konu açmış.
Bugün, Vatanımızın üzerinde, çok büyük boyutlara ulaşmış bir kürt olgusu var. İşin ilginci, içeride bu adamlarla iyi geçinen bir yığın insanımız da var. Ben,bir çoğunun kürt sempatizanı değil, geleceği göremeyen,saf ve günübirlik insanlar olduğunu düşünüyorum. Toplumun her metrekaresine etki etmeye çalışan kürt olgusu,görsel ortamda da destekçilerini bulabiliyor. kürtü vurgulayan filmler,kürtü vurgulayan diziler,kürtlerin tv programları,şarkıcıları,şarkıları v.s... ticaret ortamında da, kürtlerin kaçak, ve adi yöntemlerle iş yapip paralanmaları, bu paraları kullanıp çoğaltmalarına şahit oluyoruz(tabi bu aşamada kürtlere para kazandıran,para kazanacam diye onlara yaklaşan, yalaklaşan veya işbirliği yapan hainlerimizde ayrıca değerlendirilmeli)... Ve bugün,inanılmaz boyutlara oluşan kürt olgusu,başımıza bela olacak demiyorum,çoktan oldu bile...
İlk bakışta,kürtlerle savaş zor gibi gözükse de, olmayacak bir şey değil. Hiç bir şey anlaşılmadan, bir çırpıda çıkabilir, olabilir ve olmalı da...
Ancak, bundan önce, onların bu ekonomik gelişimleri de kösteklenmesi gerekmektedir. Bu,en ufak biçimde,tek bir bireyden başlayarak,aileler,gruplar,işyerleri,şirketler ve gideceği yere kadar gidecek kurumlarda gerçekleşerek olabilir. Yani kürtün para kazandığı hiç bir sektörde,kürtle alışveriş yapmamak önemli bir prensip olmalı. Ve elbettedir ki, bunu bizler ve bizim gibiler değil, kavrayamayan insanlarımız gerçekleştirmeli.
Toplumun kürtlerle birlikte nasıl pislendiği ve rezil durumlara geldiği çok net.Gerçektende anlatabilecek bir çok örnek var ve yazı uzayıp gider. Kısacası, kürtten temizlenmiş bir toplum,çok güzel olacak.

Saygılarımla.
TurkumDogruyum Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla