Alıntı:
Kubilay Kagan adlı üyeden Alıntı
Yasemin hanım, zamlar sadece sigara ve ickiye yapılmadı. Su ve elektriğe yapılan zamlar %50nin üstünde. Benzine %10, LPG'e %15 zam yapıldı. Bu %47 memnundur, başımızda nasıl olsa müslüman başbakan ve cumhurbaşkanı var.
|
ben de bunu anlatmak istemiştim. yaptıkları tek bir güzel şey(ben hiç göremedim ama)onlarca kötü şeyi bastırıyor. bunu nasıl başarıyorlar hala anlamış değilim. bazen kara büyü yapmış olacakları bile aklıma geliyor. bu insanları uyutmak başka nasıl yapılabilir ki. aklım almıyor. örneğin;oğluna gemi almış diyorlar ki hangisi yemedi ki bu da yesin helal olsun. yani mantık şu: bundan öncekiler yedi diye her yeni gelenin yemesi helal. yani sömürülmek kader ve kader olduğu gibi kabulleniliyor anlayışı. tayyip bu %47nin canını istese yine helal olsun diyecekler. biz aç yaşayalım yeter ki tayyibin oğluna burs bulunsun okusun gemicikler alsın. okusun milyar dolarlık evler alsın. helal olsun. biz de burslu okuyalım .biz de gemi alalım biz beceremyoruz diye tayyibin oğlu da mı becerememek zorunda. ben bu zamlara üzülmüyorum. çünkü bir yerlerden bişeyler olması şart. akpye oy verenlerin en büyük bahanesi 5 yıldır zam yoktu olayıydı. bir musibet bin nasihatten iyidir. bu ülke bir çıkmaza girmediği sürece bu insanlar kör kalmaya devam edecekler. elbette zamlar bizi mahvedecek ama hayırlı olacağını ümit ediyorum.