Tekil İleti gösterimi
Alt 09.11.2007, 09:16   #7 (İleti Bağlantısı)
Buğra Şad
Türkçü

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,721
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Kürtleri kazanmaya çalışmak için olmadık teranelerle milleti kendinden nefret ettiren siyasetçileri anlamıyorum. Bugün ulus devlet anlayışının savunuculuğunu yapan (en azından yapması gereken) neredeyse tek parti konumunda olan CHP'nin genel başkanı, bu tür söylemlerde bulunarak aldığı oyları mı düşürmek istiyor, yoksa kendisini sevip savunan insanlara el alemi mi güldürmek istiyor? Bunlardan hangisi?

MHP, kürtlere hoş görünmek için yapmadığını bırakmamıştı. Hatta Ülkü Ocakları Genel Başkanlığına Alişan SATILMIŞ adlı bir kürdü bile oturtmuştu. Sonuç ise ortadadır; tüfek ters tepti ve şimdi Ülkü Ocaklarında ben kürdüm derseniz bir dünya kürt destekçisi bulursunuz ama türk'üm derseniz "biz ırkçılığa karşıyız, türk'üm diyen herkes Türk'tür" cevabıyla karşı karşıya bırakılırsınız. Peki yıllardır siyasi hayatın içinde bulunan Deniz BAYKAL hiç düşünmüyor mu bu olanları? MHP'nin düşdüğü bu durumu hiç aklına getirip, sebebini sormuyor mu kendine?

Zaten bizim siyasetçilerin ortak özelliğidir; kürtleri kazanmak uğruna bin bir taviz verirler, sonra kürtlerin mazkarası olup çıkarlar...
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla