Tekil İleti gösterimi
Alt 11.11.2007, 05:17   #16 (İleti Bağlantısı)
Balasagun
Türkçü

Balasagun adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 121
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Bozkurt_53 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Benim en sinir olduğum şey islamın bu saçmalıklarını inanan birine anlattığınızda dinin saptırıldığını, islamda bu gibi şeylerin yer almadığını iddia etmesidir. Ne bu islam, ümmet aşkı bir türlü anlayamadım doğrusu. Ne lanet bir virüsmüş bu din!
Müslüman bir kızla din hakkında konuşurken kendisini tongaya düşürmek istedim,"bir baba üvey oğlunun eşine aşık olup evlenebilir mi?" diye sordum.Haberi yok herhalde olaydan ki,bir kişinin yaptığı hata bütün müslümanları bağlamaz dedi,neyse sonra bu hatayı yapanın peygamberi olduğunu söyledim oda bana bu konularla çok fazla ilgilendiğimi bundan dolayı dinden çıktığımı söyledi.Gene başka bir arkadaşa(fettullahçıdır kendisi) söylediğimde,İslamdaki tutarsızlıkları bana okuduğum kaynakların internetten olduğu için güvenilmez olduğunu,isterse İslamı iyi bilen bir "abi"yle tanıştırabileceğini söyledi,inancımı savunmadığımı ondan yitirdiğimi söyledi.Savunulacak bir yanı kalsaydı kimse dinsiz olmazdı herhalde.Şu an oturduğum kira oldukça eski,neye elimi atsam elimde kalıyor dininde bundan farkı yok neresinden tutmaya kalksan o parçası elinde kalıyor.
Balasagun Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla