Tekil İleti gösterimi
Alt 11.11.2007, 12:27   #6 (İleti Bağlantısı)
Halil Yıldırım (Altar)
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir

İletiler: 788
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Candar adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Dün msn'de arkadaşımla konuşurken bana dtp'nin resmi sitesinin çökertildiğini söyledi.Siteye girdim,alt tarafta diğer insanların yazdığı yazılar vardı.
Yazılarında kürtlere nefretlerini dile getirenlerin olduğu gibi "yapmayın arkadaşlar,müslüman kürtlerde var onları dışlayamayız" ve "tüm kürtler pkk'lı değildir,benim de kürt arkadaşlarım var" tarzı yazılar da vardı.

Kardeşim tamam tüm kürtler pkk'lı değildir kabul.Peki bu bizim kürtleri sevmemize bir neden midir?Bir insanın bu insan kılığına girmiş maymunlardan nefret etme hakkı yok mu?

Sonra..Müslüman kürtleri dışlayamazmışız..Hadi lan ordan teres! Bende müslümanım ama kürtlerden de,ermenilerden de,yunanlılardan da nefret ediyorum.Nasıl olcak bu iş?Böyle diyince "sen dinden çıktın tövbe et" diyorlar. Bir nevi kendilerini Allah sanıyorlar.Yahu sen mi karar veriyorsun kimin dinden çıktığına,girdiğine?Basbayağı Türk ırkçısıyım işte!Hem de sonuna kadar.

Yukarıdaki arkadaşta yazmış.Ne güzel demiş Atsız;YUFKA YÜREKLİLER ÇETİN YOLLAR AŞINMAZ!
Evet doğru söylemişler müslümanlıkta tüm müslümanlar kardeştir.Yani ırkçılık yoktur.
Ben binlerce yıldır harp yaptığım ezeli düşmanım çinlilerle müslüman olunca kardeş mi oluyorum.
Yok öyle bir şey.
Müslüman olmak için kin beslememek lazım.
Halil Yıldırım (Altar) Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla