Tekil İleti gösterimi
Alt 14.11.2007, 15:25   #8 (İleti Bağlantısı)
ALTAR
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 791
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
alacakaranlik adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
cümleten esselamünaleyküm gönüldaşlarım. arapça hoşunuza gitmedi mi? benimde gitmiyor. adım türk, kanım türk, dilim türk, herşeyim türk. ama ne yazık ki sokağa çıktığımda türk örf ve adetleri ile yaşayan aileler göremiyorum. hepsi araplaşmış. hepsi arap adetlerini yaşıyor. hatta kocasının arkasından yürüyenler bile var. oysa türklükte kadının yeri hiçbirzaman arkalarda olmamıştır. oysa türk kadını çocuklarına ata binmeyi, kılıç kuşanmayı, silah kullanmayı, ok atmayı, savaşmayı öğretmiştir. görev bilmiştir. siz kalkın bu kanında yavuzluk olan cengaver kadını numunelik eşya gibi bir köşeye koyun dursun. sonrada bütün bu araplaşmalarınıza karşın biri size arapça selam verince olay çıksın. tüm araplaşanlara inadına sa. gerçek türklere ise selamlarımı saygılarımı iletir anlayışlarını beklerim. ortalama 1 yıl önce eski sitemizde bu konuyu daha detaylı yazdığımı hatırlıyorum. lakin değerli eski üyemiz kutcebenoyan okumadan geçmiş anlaşılan. yazımı okumamasına içerlemiş olsamda 1 yıllık bir gecikmeyle sonunda tomris ile tanışmış olmasına sevindim. tomris katun'u bildim bileli günümüzde hala kan içmeye doymamış baş isimlere onun yöntemiyle kan içirmek istemişimdir. her şehit için, her masum insan için, her nefes için. bizden alınan her bir için bin almak istemişimdir. ve hala da istiyorum. saygılar.
Türk büyük harfle başlar.Bir de dilim Türk demişsin.
Bu ne perhiz bu ne Lahana turşusu
ALTAR Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla