|
Sevgili Gökhan,
Osmanli sultanlari gayri Türklerle evlene evlene genleri daha ziyade ana tarafina dönmüstür.Türklükle pek baglari kalmamistir.Zaten bu yüzden Türke düsman kesilmislerdir.
Osmanlida sadece bir Türke vezirlik görevi verilmis birde anasi babasi Türk olan padisah olmustur.Genc padisahida Seyhul islamlar,saraydan katillere teslim edilip,yedikule zindanlarina götürülüp,tecavüz dahil.hertürlü rezillik yapilarak bogazina ip takilarak öldürülmüstür.
Sevgili Gökhan,Yavuz Sultan Selim ölüm yataginda Kürt Seyhul islama bir mektup yazar,yastiginin altina kor.
Ölünce yastigi basinin altindan cekilirki pat diye yere bir zarf düser.
Zarfin üstünde söyle yazmaktadir.
Bu mektubu okumadan Seyhulislam Ebussuuda verin.
Mektup Ebussuuda verilir.
Acaba mektubun icinde ne yaziyordu diye merak ediyorsunuz.
Kisaca anlatiyim.
Eyyyyyyyyyyyyy Ebussuud,yarin Allah bana soracak,100,000 lere varan sucsuz insanlari niye öldürdün?Ben diyeceyimki ,fetvayi enbüyük din adami olan seyulislam verdi,Suclu odur deyip seni göstereceyim,SEN KIMI GÖSTERECEKSIN?
Evet,Yavuzun görülüyorki ölürken USU basina geldi,ama cok gec.Milyona varan Türkmenin kanina girdi ve karilarinida askerlere dagitti Allahsiz din adami fetvalariyla.
Türke bu zulum yapilirmi.
Tanri derki dinde zorlama yoktur.
Ama Osmanlinin isi gücü zorlamaydi.
Peki illada Araplastirma emrini bu caniler nerden almaktadiylar.
Evet sevgili gökhan.
Osman ogullarinin Türklükle nerdeyse bir bagi kalmamistir.Cünkü devamli gayri Türlerle evlenmislerdir.
Yoksa,kendi irkina bu serefsizlikleri yapapabilirlermiydiler.
Bunlar daha devede bir tüy,sevgili Gökhan,daha geride ne katliamlar var neler var neler.
Fatih 9 aylih torunu Orhani anasinin kucagindan vezirine zorla aldirtarak,ananin feryatlarina aldirmayarak kafasini kestirmistir.
Bu isi yapamam diyen vezire,eyer yapmazsan ben senin kafani bu kilicla koparirim deyince,vezir,büyük dehst icinde 9 aylik Orhani ana kucagindan zorla alarak kafasini kesmistir.
Osmanlinin deyerli vatandaslari,Araplar,Kürtler,Ermeniler,Yahudiler,R umlar,Sirplar vs irelerdi.
Ama sonunda enbüyük darbeyi bunlardan yedi ve zulmettigi Türklerin eline muhtac kaldilar.
Nederler,ZULMEDEN BULUR, INLEYENDE ÖLÜR.
Nekadar güzel söylemis atalarimiz.
Sevgili Gökhan.
Belki basini agrittim kusura bakma.
Istersen ,tasi taragi toplayip gideyim ne dersin?
Tekrar görüsmek üzere.
tolonbeg
|