|
insan nekadarda kendini zorlasa zorlasın bakısıyla durusuyla bile bi yerden sonra kendi karakterini belli edebilir kendini sıksa bile ancak bi yere kadar sakacı,mutlu,agresiv,asabi,kavgacı,ince,sert vs.. durabilir,tanıtabilir zaten dogal olmayanı algılamak kolaydır...
Bende burda küpeyi savunmuyorum erkeklerdeki tarihcesi,islevi vs. tabiki tasvip edilicek husus degildir..ama bugünkü durumumuza bakarsak artık
ifade ettigi pek bisey yok yani yaslısıda,agarıda takabiliyo tabi her konumun getirdigi bazı durumlar vardır..Lider,belli bi kitleyi savunan vs. tarzı insanlarda ne amacla takarsa takısın iyi durmiyacagından eminim ama sıradan toplumdaki genclerimizin,ögrencilerimizin takmasının ırkcılıklarını engelleyip yada bi eksi getirecegini sanmıyorum
Zaten günümüzde kullandıgımız herseyin zamanındaki cıkıs amacı farklı degilmi
Sırf uzun sac icin bile ülkemizdeki krolar erkeklige bile uzanıcak laflar ediyolardı bi kac sene öncesi ki bencede cogu erkege yakısmıyor ama kendine yakıstıgı icin bırakan durusundanda taviz vermeyen cok insan vardır.Bi düsünürsek Barıs Manco cıkıs yaptıgı devre göre cok farklı bi tarzda olmasına ragmen benim icin Türk Milletinden yetisen en büyük sanatcılardan birisidir
Y.N: takabiliyo= takabiliyor
durmıyacağından= durmayacağından
uzanıcak= uzanacak
agresiv= agresif ve dahası... Noktalama işaretlerine hiç girmiyorum!
|