|
Arkadaşlar bu devşirmecilik değildir!
Biraz önce forumda gezinirken dünyanın 27 ülkesinde bizleri öcü olarak tanıttıklarını okudum.Evet,biz CESARETİMİZLE öcü,BASİRETİMİZLE önder,KİMLİĞİMİZLE evrenin en asil soyuyuz.
Forumdaki tüm başlıklarda hep haklı tepkiler var,çözüm nedir?
Bakın arkadaşlar dünya hergün yeniden değişerek dönüyor,o halde bizlerinde SİYASİ davranış modellerimizi güne adapte etme gereksinimimiz doğuyor anlamına gelmez mi?
Yukarıda devşirme politikasından bahsetmişsiniz....KESİNLİKLE HAYIR orda ifade edilen şey TÜRKÇÜLÜK öğretimiydi oysa devşirme modelinde DİN temel alınmıştır.
Birde şöyle düşünelim k.rtler kendilerini "BİZİM VATANIMIZIN PATRON" ları olarak görmüyor mu? Cevap:Evet
O zaman onların nesillerine patronun kim olduğunu nasıl öğreteceğiz bu saatten sonra ki;adamlar ülkenin her yerindeler.Bence yeni nesillerinin eski nesillerle irtibatı kesilirse,en azından bu yönde birşeyler yapılırsa onları onların eliyle kontrol edebiliriz.....tabi ki PATRON BİZİZ!
Bu tür siyasi aktiviteler sovyet yönetiminde TÜRK DEVLETLERİ'ne uygulandı.Sonuç;hangi KANDAŞIMIZA sorarsanız sorun ekonomik yönden o dönemde daha iyi olduklarını söyleyip,sovyetleri arıyorlar.
Otağ yöneticisi KANDAŞIM Gökhan TÜRK'lerin tarih boyunca tarifi yanlış olmazsa(arapça olduğu için)İLM-İ SİYASET'i bilmediklerinden,DOSDOĞRU olduklarından kaybettiğini biliyoruz.Unutma bizi bugün köleleştirmeye çalışan emperyalistler,bizim VATANIMIZI'n (onlara göre haritasını) 1920'de zaten çizmişlerdi,bölme çalışmalarına başlamışlardı.Şimdi ki durum nedir?Bölme çalışması değil HEPSİNİ k.rt ülkesi yapma çalışmasıdır.Eee o zaman SOYKIRIM yapmadan nasıl çözüm üreteceğiz?Benim veya senin bu yazıyı yazmamızla ne olacak?Ama o .tlere asıllarını unutturmak,TÜRK'lere hizmet etmeyi sadece onlara değil TÜM DÜNYA'ya öğretmek DEVŞİRMECİLİK mi oluyor?Koyalım zorunlu TÜRKÇÜLÜK dersi!Onların yetiştirdiği her enik bize düşman değil mi?Biz onları onlara düşman niye yetiştirmiyoruz?
Kutmete kandaşım başta İstanbul olmak üzere büyük şehirlerde 300000 civarında KAÇAK orta asya Türkü olduğunu sanırım bilmiyorsun.Ben zaten elimizde hazır bulunan insanlardan bahsediyorum.Bu kaçak gelenler ülkemizde 300-... dolara çalışıyor.Bu kaçaklardan 2 şehir kurulur veya ara bölgelere yerleştirilebilir.Unutma bu ülke 90'lı yıllarda 250000 civarı malum soydan bu ülkeye ithal etti.Şimdi soru şu:biz sadece soyumuzu türeterek mi üstünlüğümüzü koruyabiliriz yoksa EN ASİL IRK'a nasıl hizmet edileceğini her şekilde uygulayarak mı?
Ben bütün insanların BİZE hizmetinin temelinden bahsediyorum lütfen iyi anlayın.
Karamanoğlu kandaşım bugünlerde .tçe ders seçmeli olacak ve TÜRKLER bile bu dersi bilinçsizce(ülkede konuşuluyor diyerek) devşirilme yoluna gidilecekken,biz yıllardır sahip olduğumuz imkanların nasıl heba edildiğinin derdine yanacağız.Yılardır onlarla evlene evlene zaten devşirilmedik mi?(burada bulunan insanları ayrı tutarım)
Gen örneklerinden bahsetmiştim;evet gen örnekleri alınmalı ve bu vatanda yaşayan her enik fişlenmeli bizlerden ayrı tutlmalı,eşit hak diye bişeyi onları daha tam tespit etmeden her zaman onlara sağlamış olacağız.
|