Alıntı:
varoluş79 adlı üyeden Alıntı
1.1000 yıldır neden unutmadılar?Yada neden bugüne kadar yaşadılar? bu soruyu aslında ben sormalıyım.
2.IRKIMIN kırılmasından değil IRKIMA hizmetten bahsettim.Hiçbir zaman kız alıp vermekten veya TÜRK olduklarının öğretilmesinden bahsetmedim(size teşekkür ederim) TÜRK-.t evliliklerinin yasaklanmasını eklememiştim.
3.Genel Kurmay Başkanı olacak O ASİL GENÇLER bu OTAĞDAN yetişecek adım gibi eminim.Bizler onları kardeş edebiyatıyla hiçbir zaman yetiştirmeyeceğiz.
Yazdıklarımın iyi okunmasını isterim.
4.İlm-i Siyaset'ten kasıt kıvırmacılık değil,IRKIMIN çıkarını kollamaktan kasıt olunandır.Kelime anlamı "Siyaset yapabilme" diye değerlendirilmelidir.
Evet BOZKURT KANDAŞ sanırım geleceğin G.K.B.'larını sizin tabirinizle TAKTİK SİYASETİ burada üreterek yetiştireceğiz.Tabi ki yanlış saptamalar olacaktır.Otağımız niçin var?
Eleştirileriniz için teşekkür ederim.....
|
1000 yıldır kürtleri asimile edebilme adına uygulanmayan taktik veya siyaset kalmış mı? Bu sorunun cevabını, bu tezi ortaya atan vermeli ve tezinin doğruluğunu kanıtlamalıdır.
Kürtleri, kimliklerini unutturarak -bildik nüfus ve üreme oranlarıyla-, karışım olmadan kullanmak nasıl başarılacak? Onları ayrı bölgelere yerleştirmeden kısaca tecrit etmeden yalnızca kullanmak nasıl olacak?
Bu sorulara mantıklı bir yanıt veremiyorsan, tezin safsatan öteye gitmez.