Konu: Kan Grubunuz
Tekil İleti gösterimi
Alt 21.11.2007, 01:02   #25 (İleti Bağlantısı)
Kaplan
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır

İletiler: 42
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Gök Yeleli Bozkurt adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Türklerin hakim kan gurupları "A" ve "0" kan gruplarıdır. Türklüğü sınamak açısından kan gruplarının "RH" faktörünün önemi yoktur. Diğer kan gruplarına sahip olanlar Türkleşmiş devşirmelerdir. Tabii ki bu işin şakası. Aramızda diğer kan gruplarına sahip arkadaşlara biraz takılayım dedim. Kan grupları bir kişinin Türklüğünü sınama noktasında tek başına bir ölçüt değildir; Türklüğü sınama ölçütlerinden sadece birisidir.

Benim kan grubum da +0 'dır
Bu konuda internetten biraz araştırma yaptım hemen hemen hepsinde A grubu kanların avrupa halklarına özgü olduğu ve B grubunun asya halklarının kan grubu olduğu yazıyor.Bu bilinçli bir saptırmamıdır?
Yine bir yazıda Türklerin asıl kan grubunun B olduğu yazıyordu AB kan grubunun ise 1200 sene öncesinde dünya yüzeyinde bulunmadığını çok yeni bir kan grubu olduğu ve asyalılarla batılıların karışımının sonucu olduğu yazıyordu.Kan grubunun ırk belirlemede çok etkin bi yönü varmıdır yoksa sadece zaman içinde ırklar arasındaki karışımlar sonucu bi ırka geçmiş ve sadece bağışıklık sisteminde etkili olan bi olgumudur? ayrıca doğal şartların bile {tabiki binlerce yıl} kan grubunun değişiminde etkili olduğu söyleniyor bu konularda aydınlatırmısınız?
Kaplan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla