Tekil İleti gösterimi
Alt 07.12.2007, 14:53   #1 (İleti Bağlantısı)
TAHNAL_55
Yeni Üye

İletiler: 5
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
gündoğdu hep uyandık

ben bağcılardan TÜRK ırkının bir neferiyim gördümki burada benim gibi düşenen değerli ırkdaşlarım var buna çok sevindim bu bağcılarda her mahallede bir dergah var bu dergahlarda aşırı bir duygusallık hüküm sürüyor gençlerin öyle bir duygularına hitap ediyorlarki öl desinler hiç düşünmeden bu gençler kendilerini ölümün ağzına bırakırlar burada öyle bir kürtçü faliyetler varki bizim cahil gençlerimiz kendilerini bu kürtçe farsça arapça ilahilerin ritmine bırakıp kendinden geçiyorlar bizim pırıl pırıl genç arkadaşlarımız o kıro şeyhlerine hizmet ediyorlar işin vahim tarafı bunlar günden güne dahada palaslanıyorlar şunu demek istiyorum memleketde çok acayip filmler dönüyor bizi geçmişimizden kültürümüzden herşeyimizden uzaklaştırdılar ben bir ilkokul mezunuyum benide kandırcakti bu dergahcılar tiksindim kanım reddetti özüm tiksindi ama şuna şaşıyorum okadar üniversite mezunu yüksek okul okumuş gençler nasıl buralara gidiyor bu kıroların dizinin dibine oturuyorlar ATATÜRK ne demiş EN HAKİKİ YOL GÖSTERİCİ İLİMDİR bu gençlerimiz orada ahiret işleriyle uğraşırken bu kırolar dünya işlerini düzeltiyor Hepinize saygılarımı selamlarımı sunarım esen kalın
TAHNAL_55 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla