Tekil İleti gösterimi
Alt 12.12.2007, 01:39   #3 (İleti Bağlantısı)
Aydın Çeri
Otağ Yöneticisi

Aydın Çeri adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 583
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Sultanbeyli'yi az çok tanıyan biriyim. Fatih Çarşamba gibi yobaz yeridir. Sultanbeyli sınırları içindeki birkaç garibim Türk mahallesinden başka hep yobaz doludur.Tarikat, cemaat olayları çoktur.

Bazı düğün salonları çift katlıdır. Ninjalar alt kata geçer ,çember sakallılar ise üst katta kalırlar. Haremlik, selamlık hesabı. Tabi bütün salonları çift katlı mı bilmiyorum ama haremlik,selamlık uygulaması her yerde vardır.Düğünlerde davul-zurna çalmak günah(?) olduğu için sadece kuran okuyup para takılıp olay biter. Bazı esnafı ,yoldakiler rahatsız olur mu olmaz mı demeyip yüksek seste ilahi açar dükkanlarında.

Küçük yaşta kızların kapatıldığını görmüştüm. Artık o yaştaki kızcağızlara nasıl bir cinsel bakış açısıyla bakıyorlarsa? Acaba o kızı kapatan baba başka bir başı açık küçük yavruya nasıl bir gözle bakıyor da kızını kapatıyor?

Birgün askerimiz Sultanbeyli'ye Atatürk heykeli dikecekler. Belediyeden yer gösterilmesini istiyorlar. Ancak yobazlar neredeyse ilçenin dışından bir yer gsteriyor. Buna çok kızan (albaydı sanırım) askerimiz Atatürk heykelini ilçenin göbeğine dikiyor. Ancak ne hikmetse o askerimiz Sultanbeyli'den sürülüyor.

Sultanbeyli Belediyesi'nin binası yıkılmadan önce yeşil renge boyalıydı. Pencereleri cami penceresine benziyordu. Şimdi ki halini bilmiyorum ama takiyye yapmadan duramayacaklarını az çok tahmin ediyorum.

Kısacası Türkçü Devrim olduğu gün Sultanbeyli'de çok işimiz olacak.
Aydın Çeri Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla