|
TÜRKÇÜ'NÜN KURBANI
TÜRKÇÜ'NÜN KURBANI
geçen sene eski otağımızda Türkçü'nün kurban bağışını nereye yapması gerektiğini yazmıştım.
önümüzde kurban bayramı var..
Televizyonda, gazetede, sokakta afişte çeşitli yardım kuruluşları ve yardım kampanyaları ile karşılaşırsınız.
Bu yardım kapmanyalarının ortak yönü saf, iyi niyetli, mazlumu seven Türk milletinin insani duygularını istismar etmektir.
Yani Türklerden para alıp, kürtlere , pkk ve araplara vermektir. (çok az da olsa göstermelik bazen fakir Türklere de yardım yaparlar)
bu kampanyaların esas amacı ; kerizi uyandırmadan, denizi bulandırmadan Türkleri yolmaktır ..
kimi şeriatçı - yobaz ve ümmetçi kuruluşlar , kimi "müslüman kardeşi " geçinen kuruluşlar , hatta bazı pkk kökenli kuruluş ve dernekler çeşitli vesilelerle zekat - fitre - kurban bağışı veya kesim vekaleti almak için sıraya giriyorlar.
mesela , bunlardan bir tanesi " deniz feneri" dir..
deniz feneri ; yapılan her türlü yardımı TÜRK'ten ziyade , ümmetçilere , yobazlara ve araplara göndermeyi planlamaktadır.
gazilerimiz ve şehit yakınlarımız dururken , filistine ve ırak'a yardım edilmemelidir..
kimdir bu ümmetçi - yobaz , ülkücü ve kürt yardım dernekleri ??
-deniz feneri
-kardeşini seç
-hakkari üşümesin
-yaşasın okulumuz
-kızlarımızı okutalım
-çağdaş yaşamı destekleme derneği
-insan hakları vakfı
-filistine yardım
-lübnana yardım
-kardelenler projesi
- islami bilmem ne derneği..( yurt dışında )
vs...
yardım yapmak istiyorsak ; bunu mehmetçik vakfına veyahutta Türk Silahlı Kuvvetleri Elele Vakfına bağışta bulunmamız ; daha isabetli bir seçim olur.
buna gerçekten ihtiyacı olan gazilerimiz ve şehit yakınlarımız vardır...
yapılan her türlü zekat , fitre , kurban kestirme , kurban bağışı ve diğer tüm yardımlar ; şehit ailelerine ve gazilerimize gitmektedir..
iki lokma et yemek yerine , Kurbanlar mehmetçik vakfına bağışlanmalıdır.
TÜRKÇÜ'NÜN KURBANININ GİDECEĞİ ADRES ; MEHMETÇİK VAKFI OLMALIDIR.
|