Tekil İleti gösterimi
Alt 15.12.2007, 13:43   #24 (İleti Bağlantısı)
karayazı
Türkçü

karayazı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 206
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
ÇOK GÜZEL ARKADAŞLAR HEPİNİZİ KUTLUYORUM. Ya şunuda belirtmeden geçemicem adamların lider yerine koyup sahiplendikleri soysuza bakınya acınacak durumda dicem ama acımak olmaz gebermesi şart işte bu soysuz dağlarda bunların analarını bacılarını bilmemişte hatta kendi hemcinslerinide olabilir hiç belli olmaz götürmüştür ondan sonra zevki sefa ara sıra çıkıp palavralar yalanlar kendinin bile inanmıyacağı büyük yeminler sözler işte şimdi sonu ve ben anlamıyorum bu soysuz tayfası hala bu imralıda yatan mahlükat diyelim hayvana hakaret olmasın sahip çıkıyolar akılları sıra ve bide onlarla kıyaslama demiyelim çünki bizimkilerin tırnaklarının arasındaki pislik bile olamaz bu soysuzlar şu tarihteki liderlerimize bakın ATATÜRK,ATSIZ ATA,ATİLLA,ALPARSLAN ve daha saymakla bitmez soylu asil herbiri bırakın kendi coğrafyasını cihana kendini kanıtlamış liderler ya varya nekadar övünsek sevinsek azdır ama bunlar yetmez onların gösterdiği yolda ilerleyip onlara layık olmalıyız öyle değilmi durmadan yılmadan korkmadan azimle gösterilen hedefe ulaşmalıyız.Tüm kandaşlarıma saygılarımla.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
karayazı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla