Tekil İleti gösterimi
Alt 21.12.2007, 13:36   #48 (İleti Bağlantısı)
TemüçiN

TemüçiN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 321
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Buğra Şad adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
"Kara gün dostluğu" örneğiyle vermek istediğim mesaj ordunun yanında gibi görünüp, Abdullah GÜL'ün Cumhurbaşkanı olmasıyla başlayan kriz sürecinde orduya düşman kesilenlerdi. Yani bu sitedeki herhangi bir arkadaşı örnek göstermedim bu sözüme ama idrak edemediğin için sen anlayamazsın bunu. Zaten anlayamayacağını da tahmin etmiştim.

Buraya yazdığım yorumlara senden başka hücum eden var mı bir bak bakalım? Yarası olan gocunuyor, olmayanlar ise üstüne almıyor. Ben ordu düşmanlarını tenkit ediyorum, sana ne oluyor da hemen karşı savunmaya geçiyorsun?

Kimi zan altında bırakmışım? Kime ne suç isnad etmişim? Biraz oku da öyle cevap yaz. Sadece münakaya etmek amacıyla yazıp çizme. Ordu karşıtlarına saldırınca senden başka savunmaya geçen bir tek kişi oldu mu? Ayrıca isim vermedim, yani bu konuda yarası olanlar üstüne alınması gerekir söylediklerimi...

Yahu sen kimsin? Sınıfta kalmışım. Neyine dayanarak benimle böyle konuşuyorsun?
Herşeyden önce beni bu otağda bilen biliyor ya sizi bu otağda kimler biliyor ? Kaç defa sohbet odasına iştirak ettiniz söyleyin bakalım. Öyle kendinizi dev aynasını görmekten de vazgeçin aksi halde kaybeden siz olursun. Sen kimsin benimle böyle konuşuyorsun demişsin. O zaman söyleyin bakalım ya siz kimsiniz anlatın da bilelim. Ağa mısınız yoksa paşa mısınız ? Ki bunlardan her ikiside olsanız kaç yazar...

Hala anlattıklarımı idrak etmemekte bile bile ısrar etmenizin altında art niyet olduğunu anlamak artık çokta güç değil. Konuyu artık sıkıştığınızdan dolayı kişisel bir kavga ya cevirmeye çalışıyorsunuz yapmayın hiç yakışık almıyor. Herşeyden önce ben, kimseyle yok yere münakaşaya girmem bunuda o kafanıza iyice sokun. Anlata anlata dilimde tüy bitti ama siz hala bunu anlamayacak kadar seviyenizin olmadığını burda ısrarla ortaya koymaktan çekinmiyorsunuz. Yahu burda kim Tsk aleyhine eleştiri yapmışta böyle içinde artislik kokan hareketlerle etrafa saldırıyorsunuz. Verdiğiniz 10. ve 25. iletileri okudum. Tanrı aşkına ne var ordaki yazılarlada söyleyin bakalım. Yaptığınızın bu derece saçma, abartılı ve yanlış tutumunuzu bilinçli olarak yapıldığı kanaatindeyim. Bugra Şad beg eger bazı ırkdaşlar ile kişisel problemleriniz varsa bunu sohbet odasın gelip halledin. Sözü mertçe, kıvırmadan doğrudan söyleyin. Öyle isim vermedim gibi sonradan açıklamalar yaparak aklınız sıra olaydan sıyrılacağınızı sanmayın.

Kara gün dosluğu temalı cümlelerinizi ne maksatla söylediğinizi açıklamışsınız teşekkür ederim. Yanlız bu açıklamanız bile sizin konunun derinliğe girememiş olduğunuzu ortaya koymaktadır. Yahu bir insan kendi kendisi ile bu kadar mı çelişir hayret doğrusu. Bu durumda Hem suçlu hem güçlü sözü size çok uygun oluyor. Hem konuyu yanlış anlıyorsunuz ki artık bunu bilinçli yaptığınız kesin hem de demagoji yaparak etrafa saldırıp kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz.

Son olarak burda kimse Ağa veya paşa değildir. Sadece belirli işleri düzene sokmak amacıyla görevlendirilmiş ırkdaşlara bazı ayrıcalıklar tanınmıştır. Bunların altında da otağın ve hepimizin refahı amaç edinilmiştir. Ayrıca ben hiçbir şeye dayanmadan doğrudan konuşurum. Herkesi kendiniz gibi bellemeyin. Sadece dilimin döndüğü kadar haksızlıların karşısında olmayı amaç edindim. Ne siz nede sizinle aynı ruh halinde içinde olanlar buna asla mani olamaz.