Tekil İleti gösterimi
Alt 21.12.2007, 15:51   #13 (İleti Bağlantısı)
TUVA HAN
Otağ Yöneticisi

TUVA HAN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 420
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Biraz da gülelim!

Konu ile bağlantılı olarak merakımdan şöyle bahsedilen kızılca soysuz sitelerden birinde, Atatürk başlığı altında bulunan yazıları okdum. Beklediğim türden yazılarla dolu siteden bir kaç aktarma yapayımda bu afyonlanmış beyinlere biraz gülelim istedim. Tam da düşündüğüm gibi kızılca soysuz sitelerin üyeleri, büyük oranda başta kürtler olmak üzere diğer etnik döküntülerden meydana geliyor.

Alıntı:
Ben bir Kürt genciyim,ve de devrimci düsünce sempatizaniyim ...
Atatürk'ü Türkiyede,Liseyi bitirene kadar soframiza kadar getirdiler
Her sabah ilkokulda andimiz icirdiler...
Her cuma ve pazartesi istiklal marsi okuttular,sizlere bu soruyu yöneltmek istedim o yüzden ...
Kurtulus savasi sirasinda Haci Bektas ta bir ziyarette bulundugu icin Aleviler Atatürkü kendilerine bayrak ediyorlar !
Fakat Atatürk din ve devlet islerini laiklikle ayirmaya calismisken, Atatürk'ü Alevilik inancina yamama,dolayisiyla Inanca Milliyet yamamasi yapmak ne kadar dogrudur ?
Dersim Katliami Atatürk'ün eseridir ...
Bunun gibi kürtler istiklal marşını, andı okuyunca sanki biz sevincimizden yerimizde duramıyoruz sanıyor.

Alıntı:
Diktatörlügün ölcütü veya kelimenin kendisiyle olan celiskisi bir yana, Atatürk fasist bir rejimin kurucusudur. Ezilen halklara jenosidi yasatan, kültürleri, yasamlarini halklara zehir eden ve sinifsal olarak tahlil edilincede milli burjuvazinin cirkin bir piyonudur.
Devrimci Selamlar
Bazen düşünüyorumda acaba bunlar gerçekten faşizmi tatsalardı halleri ne olurdu? Az buçuk tarih bilinci yerinde olsa soyca Türk olsa, bilirdi ki Osmanlı devletinin milli kaynakları hep avrupalılara peş keş çektiği ve bunların Cumhuriyet kurulduktan sonra Atatürk tarafından tamamen millileştirildiğini hatta kendi ağa babalarının bile söylemediği ''Köylü, milletin efendisidir'' diyecek kadar ezilen kesimin arkasında olduğunu.

Alıntı:
Evet Atatürk diktatörün teki.Çünkü ülkesini emperyalist güçlerden temizledi.Şeriat sistemini yıkıp (o dönemde) cumhuriyeti kurdu.Ülkesine çağdaş bilimi çağdaş eğitim sistemini getirdi.Belki o dönemin insanlar için hayaldi bu olanlar ama diktatörlükte olur böyle şeyler.Kadınları 2.sınıf insan olmaktan çıkardı,seçme ve seçilme hakkı tanıdı.Bütün güçler elinde olmasına rağmen tek partili rejimin sakıncalrını biliyordu,çok uğraştı ama olmadı.Hani diktatörlük tek partiyle olmaz.Sonra hayatını kaybetti,halkı sokağa döküldü onun için.Hani HİTLER veya MUSSOLİNİ'nin ölümü gibi.Bunla kalmadı UNESCO 1981 yılını bu diktatörün yılı ilan etti.ATATÜRK yılı yani...Ama bir sözü vardı bu diktatörün TEK UMUDUM GENÇLİKTİR!!! İşte bu diktatörün gençliği biziz.APO gibi insanların,ABD ve AB destekli örgütlerin peşinden koşan gençlik...Saolun kardeşler 17 yaşında öğrendim diktatörlğün anlamını...
En komiğide bu, gülsem mi ağlasam mı karar veremedim. Bu yazıyada başka biri cevap şu şekilde cevap vermiş.

Alıntı:
Böyle bir yazi yazmissin,bende sana Atatürk'ün bir söyleviyle cevap vereyim :
''Benim yegane varligim,Türklügümdür,Türk olmamdir !''
M.K.Aatatürk

"Benim yaratılışımda bir mükemmellik varsa oda Türk olarak yaratılışımdır."
M.K.Atatürk
Milliyetci daha dogrusu Irkci düsünceye sahip olan birdirdir Atatürk...
Bunu da Söylev ve Nutuklarinda okuyabilirsin,ya da Türkcülük/Türk Irkciligi yapan sitelerden Türkcü veya Türk Irkcisi olarak gecinenlerden (MHP den farkli olarak,Ümmetcilik degilde yanlizca Irkcilik yapanlardan) Atatürk'ü daha iyi taniyabilirsin ... Ya da sana bir tavsiyem daha Nazim Hikmet'in basdüsmani ve Türk Irkciliginin doktrinini yaratan kisi olan Hüseyin Nihâl Atsiz isimli .... sahsin kitaplarina'da bir göz atabilirsin ... Atatürk'ü o zaman daha iyi anliyacagindan eminim ...
Saygilarimla ...
Bakın bizi kimler takip ediyor. Düdük, burda bizden bahsetmiş.:) O değilde forumda yazan birinin imzası dikkatimi çekti:
Alıntı:
'Kavmiyetçilik (milliyetçilik) yapan bizden değildir.' Hadisi Şerif
Tam matrak. Bunlar gibi uzayıp gidiyor daha fazla zamanımı boşa harcamak istemedim. Faşist diye nitelendirdikleri Atatürk olmasaydı; hiç bilmezler ki bugün birer ingiliz, fransız piçi olacaklardı. Bizim keyfimiz yerinde hamd olsun, Türk soyunun her kötü anında Tanrının elçisi yetişir bu milletin zoruna. Ama bunlar kadar kötü olmayalım biz, aramızda para toplayalım, soyu tükenmekte olan bunları, tarihi müze gibi bir şey kuralımda sergileyelim numunelikleri tüm cihana :)