Tekil İleti gösterimi
Alt 21.12.2007, 19:21   #4 (İleti Bağlantısı)
safkan türk
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 1
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
11.04.2006 Tarihindeki Yazinizda Benim Hakkimda Tam Olarak Araştirmadan Yapmiş Olduğunuz Haberi şidetle Kiniyorum.bu Kutsal Vatan Topraklarinin Tek Sahibi Olan Biz ülkü Erlerine Kominist Ve Hain Basinin Yapmiş Olduğu Asilsiz Saldirilari Her Zaman Bertaraf Etmişizdir Ve Bu Hainlerin Bizlere Olan Bu Düşmanca Saldirilari Hain Olduklarini Bildiğimiz Için Hiç Zorumuza Gitmedi.fakat Ayni ülkü Değerlerine Sahip Olduğum Ve Ayni Davaya Hizmet Ettiğim Yillardir Ayni Teşkilatin Içerisinde Mücadele Ettiğim Dava Arkadaşlarimin Kominist Basindan Alintilar Yaparak Benim Nekadar ülkü Sahibi Olduğumu Nekadar Türk Olduğumu Araştirma Zahmetinde Bulunmadan Tartişmaya Açtiğiniz Ve Bu şekilde Aşağilayici Yazilar Yazdiğiniz Için ülkü Ocaklarindan Almiş Olduğum Terbiyeden Dolayi Size Ayni şekilde Karşilik Vermeyi Kendime Yakiştiramiyorum.benim Ne Kanimda Bir Bozukluk Var,nede ülkümde.lan Diye Hitap Edilecek Bir Karakterede Sahip Değilim.allah'ima Hamd Olsun Ki Türk Oğlu Türküm.soyum Karaman Oğlu Mehmet Bey Aşiretindendir.elhamdülillah Müslümanim.bu Yanitlamalar Ulu Türkçü Nihal Atsiz Atamizin Otağinda Bulunan Siz Irk Kardeşlerime Hiç Yakişmiyor.allaha Emanet Olun.
Izmir Eski Balçova ülkü Ocaklari Başkani
Yüksel Ceylan
safkan türk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla