Tekil İleti gösterimi
Alt 22.12.2007, 01:07   #4 (İleti Bağlantısı)
Boğaç
TÜRK IRKÇISI

Boğaç adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 25
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Neyin kanıtını aramaya çalışıyorsunuz? dtp'nin pkk ilişkisini mi? İlişkileri olsa ne olur olmasa ne olur? Dtp bir kürt partisidir.sözde Türkiye'de yaşayan maymunları temsizl eder.Peki bu maymunların terörist olması çok mu önemlidi? ..........................................Gerisi ise sadece teferruattır.

Y.n: Boğaç bize adresini veriyorsun o zaman istediğin gibi yazmakta özgürsün. Adresini vermeye yüreğin yetmeyecekse o zaman sanal efelik yapma ve otağ kurallarına uy.

Bu Nota Karşılık:
Sayın Yönetici;
Genelde yurtdışında bulunmamdan dolayı pek az girebildiğim Otağ'da(ki o da ancak son zamanlarda arttı)hakkımdaki bilgilerimin Atsızcılar.org otağından gelmemden dolayı "nasılsa bilgilerim buraya geçmiştir" düşüncesiyle aceleyle doldurmuş ve sizin yukarıda ki pek de "Nazik Olmayan" uyarınıza kadar Adres kısmı diye bir şeyi görmemiş bulunmaktayım.Bu konuda benim bir hatam olabilir.Kusura bakmayın.
Ben kimlik bilgilerimizin buraya diğer Otağdan geçtiğini sanıyordum.Dikkat etmemişim.

Fakat Siz Böyle "yüreğin yetmeyecekse","efelik yapma" gibi kırıcı ithamlarda bulunarak Hem sizle aynı düşüncelere sahip bir insanı kırıyor hem de Size Gerçekten olan Saygımı Sorgulamama sebep oluyorsunuz.Ben ne kimseye uzaktan efelik yaparım neden Korkağım .Kim olursanız olun sizinle Aynı fikirde olan ve Saygı duyan insanlara bu şekilde Davranma hakkına sahip değilsiniz.Madem Adres bilgilerimizi vermek zorundayız,Tıpkı E-posta adresleri konusunda yaptığınız bir uyarı gibi Çok uygun bir dille yapabilirdiniz, sonucunda bende seve seve adres bilgilerimi verebilirdim.
Sizin gibi Birine Yakışan buydu.

Hülasa,Bu yukarıda yaptığınız "şey" beni çok kırmış ve yaralamıştır. Eğer yukarıda bulunan Kırıcı uyarınızı kaldırırsanız Ben de; değil sadece adres bilgilerimi hakkımdaki her şeyi Seve Seve burada Sizlerle Paylaşırım...

Esen Kalın...
Boğaç Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla