Tekil İleti gösterimi
Alt 23.12.2007, 02:58   #63 (İleti Bağlantısı)
Kubilay Kagan
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 209
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Temüçin Beğ, Eleştirilere yine fikri bazda cevap vermeye çalıştım. Aşırı tepki verdiğinizi gözledim.Tabi ben Semih Beğ adına konuşamam. Size karşı cevaplarım da şu.
Basının devamlı hergün yeni PKKyı vurma planları yayınlar sözlü ve yazılı basında.Bunlar tabiki TSknın gerçek planı değil.Basının bir takım uzman ya da emekli askerlere dayanılarak verilmiş tahmin sadece. pkknin bu basında ki sözde planları kaale alcağını sanmıyorum. Her bir kanal/gazetenin kendine has bir planı vardı. Bu planlar sanki bir şekilde TSKdan sızmış gibi haberler yapıyorlardı. Amaçları tabiki gazetelerini satmak, kanallarına reyting almak
Ne zaman M.A.Birand'ın haberlerinmi seyretsem, kendimi kaptırıp sanki 1-2 saat içinde TSK K.Irak'ı işgal edecek havasına giriyordum
Bence saldırı yeterince sürprizdi.pkk operasyon gelmeyince rehavete kapılmıştı. Kış da bastırınca artık bahara kadar kendini rahat hissetmeye başlamıştı. Türk uçaklarının hedefleri bu kadar keskin şekinde vuracağını, mağara ve sığınaklarını yerle bir edecek bombalar kullanacağından bihaberlerdi.
Sonuçta bizim referans alacağımız haber kaynaklrı ne abartılı ve masa başı haberlerle dolu olan basınımız, ne de pkk ya da kürt yönetimidir. Biz TSKnın açıklamalarını doğru kabul eder, güveniriz.Siz de emin olun ve eleştirelere karşı sabırlı ve sakin olun.
Kubilay Kagan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla