Tekil İleti gösterimi
Alt 23.12.2007, 07:48   #64 (İleti Bağlantısı)
Semih
nihalatsiz.org

İletiler: 57
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Bu başlığı ben açtım.
Türk Ordusu için her yazdığımın arkasındayım.
Sizin gibilerin yazılarımı demagoji gibi algılamasına da alışkınım.
Ben Türk Ordusu lehinde yazdım ..Sizin yazdıklarınız? Siz bizzat kendiniz araya basını karıştırarak yapılan operasyonun boşa gittiğini ima eden yazılarınızla başlığa katıldınız.
Yazılanlar , yorumlar ve yayınlanan fotoğraflar burada...
Benim son yazımda şahsınızı çağrıştıran şu iki nokta olabilir :
-Çöl Tilkisi operasyonu bağıra bağıra geliyordu derken :

www.tayyarari.com/BMyaptirim.doc -

Tarihte yerini almış bu olayları izleyen taraflı tarafsız herkes , özellikle basın biliyordu .
Siz e göre gizlilik taşıyan bir operasyon olabilir.Bu da sizin dünyada olan biten ile ne kadar ilgili olup olmadığınızı göstermekten öteye de gitmez .

-Şahsınız yazısından ALINTIDIR :
" Sınır ötesi operasyonun olacağı haberleri duyulur duyulmaz basının bunu en ince detayına kadar haber yaptığını hepimiz bilmekteyiz. Türk kamuoyunda neredeyse davullu zurnalı operasyon yapacağız havasının yaratılmasını hayretler içinde izlemiştik. Yaşananlar üzerine bazı çevreler bunun aleyhimize olacağını üstüne basa basa vurgulamış ve örnek olarak dağlardaki bazı pkk kamlarının boşaltığını söylemişti. Bu kısa açıklamayı yapmamın nedeni resimleri inceleyerek yorum yapan ırkdaşların da gözünden kaçtığını tahmin ettiğim bir noktayı vurgulamak.

Dikkat ederseniz yıkılan yapıların enkazından geriye kalanlar içinde hiçbir eşyaya,ranzaya veya hutta en azında bir tane su şisesine bile rastlamadım. Bu da bazı çevrelerin pkk nın kamplarını boşaltdığı yönünde yaptığı açıklamaları aklıma getirdi. Resimlerden de görüldüğü üzere bu açıklamaların bazılarında haklılık payı olduğu kanatindeyim.
"

Yazınızdan çıkan anlam da şudur :
Ordumuz basında çıkan yaygaralar sonucu yine boşu boşuna bir operasyon yapmış hatta yukarıda yayınlanan resimlerde boş su şişesine bile rastlayamamışsınız !
Kanaatinize göre Ordumuz yine boşaltılmış yerleri boşu boşuna bombalamış !
Bu yorumunuz bile Genel Kurmay ın bizzat kendi sitelerinden yapmış oldukları açıklamada yüzlerce pkk lı öldürüldü ifadelerini yalanlamaya yönelik olduğunu farkedemeyecek kadar bir yorum tarzında olduğunuzun açık bir ifadesidir.
Genel Kurmay önümüzdeki haftalar içinde daha ayrıntılı bilgi ve fotoğrafları da yayınlayacaklarını ifade ettiler.
Sizin hatırınıza bombaladıkları yerlere birkaç su şişesi de koymayı unutmazlar sanırım .Ama bu defa içleri dolu olarak !
İnşaat sektöründe iş yaptığım için beton ve kullanılan demirler ile ilgili bir not düşmüştüm .
Yazılarıma bakarak demagoji uzmanı olduğumu ifade etmeniz sizin seviyenizin sonucu olarak tezahür etmiş olduğunu gözlemledim.
TTK
Semih Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla