|
Sayın GökTürkAlp Beğ.Dediğiniz gibi Türkiye'de gerçek bir basın yok. Basın büyük holding sahiplerinin elinde, kendi çıkarlarına hizmet ediyor.Aydın Doğan'ın şu an ki tek derdi Hilton arazisine inşaat yapmak, M.Köyde ki arazisine residans inlaat edip paracıklarına paracıklar katmak.
Bunlar hükümete kendi çıkarlarına göre yeri gelince muhalif olur, yeri gelince desteklerler. Tam bir dansözdürler.
Sabah gazete alkmaya çıktım ve ne alacağımı şaşırdım.Sabah TSMFnin elinde, pek yakında Çalıkların eline geçecek, Hurriyet ve Milliyet malum, Doğan beyin yalakalıkları.Diğerlerini saymıyorum bile.
Kırolar Türkiye'de Filistinin intifada ve Fransa'da göçmen ayaklanmalarını taklit etmek istiyorlar.Bu 2 olay Dünya'da büyük sansasyon yaratmıştı.
Sonuçta bu araçları yakanlar yakalanır er geç .Bu kıroların bir forumuna girdim. Türkiyenin K.Irak'ı bombalamasına Türkiyede araçları yakarak karşılık vereceğiz diyordu.Amaçları Türkler'e korku vermek, rahatsız etmek.
kürtlerin hepsinin pkk destekçisi olduğunu zaten herkes anladı.En ufak bahanede apo posterleriyle meydanlarda fink atmaktan çekinmiyorlar.
|