Konu: Rıza Zelyut
Tekil İleti gösterimi
Alt 23.12.2007, 21:33   #11 (İleti Bağlantısı)
TUVA HAN
Otağ Yöneticisi

TUVA HAN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 442
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
selim pusat adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Sayın yöneticimizin RızaZelyut hakkındaki düşüncesini merak ediyordum ben aslında ama bi yorum yapmmamış kendisi ayrıca yeniçagın çapulcu oldugunu yinelemiş bu sahısta o kanala çıkıp görüşlerini dile getirmiş ne anlamam gerektigini anlamadım ben. Biraz açrsanız yada bana biraz bilgi verirseniz sevinicen. Şimdidien teşekkür ederim...
TTK
Rıza Zelyut hakkındaki, yöneticinin düşüncesini neden bu kadar merak ediyorsun. Kendi düşünceni belirtirsin gerek görülürse olumlu yada olumsuz bir cevap gelir. Kişilerin bazı söylevleri bize yakın olabilir ama bu o kişiyi tamamen Türkçü yapmaz. Malum bahsettiğin kanalın, bana sorarsan ki başka bir programı daha Türkçü çizgide. Fakat bu onlara ilgi duymamızı gerektirmez.

Türkçülük bir gökdelense; Bunun binlerce yıllık tarihin yoğrulmasıyla oluşmuş temeli Ziya Gökalp, kolonu Atatürk, zırhı Nihal Atsız Atadır. Bize düşen gökdelenin merdivenlerini tırmanırken önümüze çıkacak olan içteki ve dışataki bedbahlara, çirkeflere rağman çıkabildiğimiz kadar en yükseğine çıkmaktır.