Alıntı:
GökTürkAlp adlı üyeden Alıntı
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler ama ben biliyordum zaten bunu ,yine iyi ettiniz bilmeyen arkadaşları bilgilendirdiniz.Miryakefalon benim otağda ki eski rumuzumdu millet "kim bu?" demesin diye tanıyamaz diye oraya yazdım.Doğrudur miryakefalon yunancadan gelmedir aslıda "Myriokephalon"dur fakat bizim tarihimiz açısından büyük bir anlam teşkil etmektedir.
Gelelim şimdi konumuza demişsiniz ki sanal ortam dışında ki konulara katılmak için burdayım Ankara toplantımız yapıldı acaba haberiniz olmadı mı?Bence de olmamıştır yoksa kesin gelirdiniz.Hadi toplantıyı geçelim şu anda inspeakte sesli sohbet odamız var oraya bile geldiniz mi şimdiye kadar?Mümkünse şu anda oda açık gelinde kendinizi tanıtın biraz....
|
GökTürkAlp Ankara da ki toplantıyı sonuç kısmı olarak takip ettim.Ancak İstanbul da ikamet ediyorum.Hafta sonu da dahil 7 gün çalışıyorum yani kesin gelirdim diye ahkam kesenlerden değilim.Sanırım sanal ortam dolayısıyla bana karşı önyargılı olmakta çok haklısınız.Şayet İstanbul içerisinde bir toplantı olurda ben katılmaz isem söyleyeceğiniz her cümle karşısında tek bir kelime yazmam.
Sesli sohbet odası hakkında yeterinde teknolojik bilgim maalesef yok.Bu konuda sıfır seviyesinde sayılırım.Eğer gerekli açıklamayı yaparsanız boş olduğunuz bir vakitte seve seve sesli sohbete katılırım.
Saygılar...