|
Hayatımda bu kadar gülmemiştim. Ben de az önce komunist bir haber sitesine girdim.Burada gördüm ki bu komunistler aslında bölük pörcük. Hayatımda hiç duymadığım örgüt isimleri var. Hepsi de birbirine düşman, birbirlerine pusu kurup sopalarla saldırıyorlar okuduklarıma göre.
Bakın beni çok güldüren yorum şu:
uyari
gönderen: uyari Monday, Dec. 24, 2007 at 3:15 AM
HALKIMIZA
terorist tc, terorist tayip ve terorist yasar buyukanit yeni kitle katliamlari pesinde,
gerilaya gucu yetmeyen terorist tc butun hincini demokratik haklara ve halka yeni saldirilar yaparak almaya calismaktadir bu yuzden halkimizin uyanik ve tedbirli olmasi gerkmektedir
dolayisiyla mevcut terorist tc nin tabani olan linc kulturuyle beslenen terorist milliyetci guruh goruldugu yerde karsi ve hizli bir eylemle ezilmelider sokakta terorist miliyetci davranis ve tavirlar icersinde bulunan supheliler en yakin devrimci birimlere bildirilmelidirler terorist polis ve askerlerin oturduklari semtlerden derhal uzaklasmali halkimizin guvenligi ve birligi kurulacak silahli mahale komiteleri ve iletisim birimleri tarafandin teminat altina alinacaktir
HALKIMIZ BIRLESINIZ VE SILAHLANINIZ !
Bu yorumla diğer kızıllar bile dalga geçiyor
TAMAM CANIM
gönderen: CEMO Monday, Dec. 24, 2007 at 6:45 AM
TAMAM CANIM SEN HATIRLAT HALLEDERİZ OLURMU
Hallederiz Kadir
Olum sen şimdi her gece rüyanda tanklarla şehirlere giriyorsundur. Halk toplanmış, ellerinde kızıl bayraklar, sana karşı müthiş bir sevgi gösterisi,,, Manyak mısın nesin be?
haha
devrimci birimlermi olur bulursak birtane hemen koşar abii şurda terorist milliyetciler varr kurtarın diye bağırırım. nerde yaşıyoz bura nere sen kimsin .
|