Tekil İleti gösterimi
Alt 28.12.2007, 01:32   #43 (İleti Bağlantısı)
8altı9
Yeni Üye

8altı9 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 10
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
YALINSAK adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
İçini ferah tut. Bu başlığa zaten kimse dokunamaz. Ama cevap yazılmayıp, yeni konular açıldığından otomatikman arka sayfalara kayacaktır.
İbret-i Âlem için hepinizin yandım diyene kadar sıcak suda dondum diyene kadar soğuk bekletilip raks ettirilmeli ki şu soruları sormaktan vazgeçesiniz.

1.İslam’ın simgesi neden üç hilaldir? Neden motif olarak ay baz alınmıştır.
(Al-lat, Al-Uzzat ve Al-Menat)
2.Miras paylaşımına gider isek Kuran’a göre miras dağıtım hesabında matematiksel bir hata olduğu için neye göre mirasımızı bölüştüreceğiz.Bölüşemez isek hepsi Allah’ın malıdır deyip cami mi yaptıralım ?
(Nisa 11 12 13)
3.Eğer Kuranda böyle bir hata varsa yüce Allah hata mı yapmıştır. Yoksa hata yapan Muhammet’in ta kendisi midir?

4.Muhammet’e halasının dayısının amcasının teyzesinin kızları ve kendilerini sunan cariyeler düşerken bizim garibim arap vatandaşına ne düşer?
(ahzap 50)
5.Allah hata yapar ise kulları ne yapsın bizde yaptık Allah baba onları da unutmamış
Gönüllerinin istediği kadınlardan iki üç dört tane almalarını gene de hanımlarına haksızlık yapacaklarını düşünürlerse bir tanesiyle yetinmelerini yâda elinin altındaki cariyelerle birlikle olmalarını emretmiş. Eşitlik nerde?
(nisa 3)
6.Evin geçimini sağlayan erkek kadından üstündür. Peki! Kadın evin geçimini sağlıyor ise kadın mı erkekten üstündür? Eğer öyle ise ticaretle uğraşan peygamberin ilk karısı Hatice koskoca İslam peygamberinden üstündür. Doğru mu ?
(nisa 34)
7.Orijinal ayetlerde olmayan gizli ‘de ki’ olmadığına ve sonradan eklendiğine göre Kuran değişmemiş midir? Orijinal ayetleri baz alır isek birkaç surede gaf yaptığı ve bu sonuçtandır ki ‘Kuran direk Muhammet’in ağzından yazılmış bir kitaptır’ gerçeği ortaya çıkmaz mı?
(hud 2 , fatiha , zariyat 50 51 )

Ufkumu açan Gökyeleli ve Irkçı büyüklerime sevgiler ve saygılar
8altı9 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla