Tekil İleti gösterimi
Alt 29.12.2007, 17:38   #9 (İleti Bağlantısı)
GökTürkAlp

GökTürkAlp adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 542
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
KıtayTürk adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
sayın yöneticim ben ne ülkücüyüm ne ümmetçiyim nede bugüne kadar bunların semtinden geçmişliğim var.Türkçülüğü aşağı yukarı bir aydır tanımıya çalışıyorum anlayacağın daha yeniyim.ve Türkçülüğe bir sembati duyduğum için Türkçülüğe kanım kaynadığı için burdayım.fırsat buldukça sohbet odasınada katılıyorum.gerekirse ordada tanışırız.evet haklısın bi sürü arapça kelime kullanmışım ve bunu sen yazdığında farkediyorum.ne yapabilirim benim yetişme tarzımdan kaynaklanan bi durum bu.Açık konuşayım muhafazakar bi ortamda yetiştim.tabikide dilimi bu kelimelerden yada bu alışkanlıklardan soyutlamaya çalışacağım.ama senin de bu üslubun Türkçülüğü yeni yeni tanıyan birisine sert olmuyormu.sözün özü ülkücü falan değilim kandaşım.dileğim bunu zamanla anlarsın.
Tamam kandaşım yeni biri olmasaydın zaten direk olarak üyeliğin iptal edilirdi.Yazdığımız iletilerde kullandığımız sözcükleri dikkatli yazarsak aslında hiç bir sorun kalmayacak.Irkdaşım sert olup olmama kişiye göre değişir odaya bir ara uğrarsan - gerçi uğruyormuşsun ama ben daha rastlamadım-anlatırım nedenini.Kısacası sözün özü bundan sonra yazdığın iletilere dikkat edersen hem senin için iyi olur hem de bizim için....