Tekil İleti gösterimi
Alt 07.01.2008, 00:32   #13 (İleti Bağlantısı)
19. Tümen
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 72
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Kağan_Tarkan adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Hakan Şükürü severdim artık adını duymak istemiyorum..atın bu soysuzu takımdan..Milli takımda fettoşçuların yeri yok !
Hakan Sükür'ü sevmek icin hic bir sebeb yoktur. Hakan Sükür Türklerin Kosova'da yogun olarak yasadiklari Prizren sehirinden göcen bir ailenin cocugudur. Soyca üzelerek itiraf ediyorum bir Türktür. Balkanlarda Türklere "Konyar" lakabi takilmisti. Cünkü oradan göc eden Karamanli Türkmenler Balkanlarin Türklesmesinde önemli rol oynamislardir. Osmanli Türkleri sevmedikleri halde, her yatirimi ve yaptirimi gayri Türk milletlerin memleketlerinde yaptiklari halde, sinir bölgelerine Türk boylarini yerlestirirlerdi.
Bir keresinde padisahin birine bir suikast girisiminde bulunulur. Padisahi bir genc gayri Türk yenicerilerin elinden kurtarir. Ve gence nereli oldugunu sorar. Gencte ben "Sögüt"lüyüm der. Padisash bu olaydan etkilenir ve duygulanir ve koruma ordusunu memleketlileri olan Sögüt'lü genclerle kurar. Neyse bu ayri bir konu...

Ve Hakan Sükür malesef bir Türktür. Her sürüde bir kara koyun cikar. Hakan Sükür (Kahvelerde herkes bu sahisa küfür eder ve Saban Sükür diye hitap eder)
malesef bir Türktür. Lüften isimize gelmiyor diye, gavur, ermeni falan filan ilan etmeyin.

Fettoscular Türkiye'nin basindaki en büyük tehlike. kürt sorunundan 100 misli daha tehlikelilerdir. Onlara sempati beslemek VATAN HAINLIGININ ÖBÜR ADIDIR!

Not: Bir kere olsun su malum gürüh Abdullah Öcalan'i, Osman Baydemir'i Ahmet Türk'ü vs. vs. ermeni degil de arab ilan etmelerini görürsem ölürsemde gam yemem. Bunlarin her birinin safii kirmanci kürdü olduklari halde hep "ermeni" damgasi vurulur bu sentezci meczuplarca.

Tamam arap degiller. AMA EGRIYE EGRI, DOGRUYA DOGRU!! BARI KÜRT OLDUKLARINI SÖYLEYIN! SEREFIZLESMEYIN, ALCAKLASMAYIN, GURURLU OLUN BIRAZ. TAMAM ANLADIK, ÜZÜM ÜZÜME BAKA BAKA KARARIR! SIZDEN ARTIK HIC KIMSE ASIL SOYLU BIR TÜRKE YAKISIRCASINA MERTLIK BEKLEMIYOR, AMA KARDES BILDIGINIZ KÜRTLER GIBI KAYPAK OLMAYIN BARI!
19. Tümen Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla