Tekil İleti gösterimi
Alt 08.01.2008, 18:10   #6 (İleti Bağlantısı)
KurtcebeNoyan
Turk ırkçısı

KurtcebeNoyan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 145
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
TemüçiN adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Evrim teorisinin tek kanıtı olan bu canlılar kendi millyetçi gruplarını kurarken bizleride Türk k.rt masalı ile uyutuyorlar. Aslında ben hiçbir samimi k.rdü böyle bir kardeşlikten söz ederken duymadım. Bu kardeşlik masalını okuyanlar olsa olsa bir takım çıkar peşinde koşan melek yüzlü şeytanlardır.
Evet kandasim haklisin..Peki bu Turk kiro kurt cart curt kardestir masalini hisimla savunanlar kimler..Tabiki soysuz ulkucu capulcular ve onlarin lideri denen yani Devlet bahceli denen kurt asiklari bu konuda kimsenin eline su dokemez..Birileri bu adami susturmali..Dun nette gezinirken bir haber gordum..Capulcu Devlet bahceli yine sayiklamis '' Bin yildir etle tirnak gibiyiz kiz alip kiz vermisiz''..Onlar kendi karilarini ve bacilarini kiro kurtlere dolletiyor olabilirler ama bunu tüm Turkler yapiyormus gibi gostermesine ne demeli..Hayir biz kurt soysuzlara degil kiz vermek kaz bile vermeyiz.

Hicbir samimi kurtdegil kurtlerin hicbiri Türk kurt kardes masalina inanmiyor..Ama bizim arap ve col bedevisi masallariyla beyni sulanmis capulcular kurtleri sirf musluman oldugu icin kardes goruyorlar..O halde capulcular yani ulkuculer bize gore kurt kirolardan daha dusmandir..Ha kurt ha ulkucu..Kizilca soysuzlarla yaris icerisindeler. Irkını milletini sevip onun cikarlari icin calismanin adi irkciliksa aksinin adida soysuzluktur.
KurtcebeNoyan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla