|
Sayin Gökyeleli Bozkurt Beg büyügüm,
Dinimi dilime dolamis degilim, bu kaniya nereden,nasil vardiginizi anlayamadim.
Siz öyle düsünüyorsaniz öyle olsun.
Saglik olsun.
Yan cizmek...bana göre degil
Ben bu cag`a kadar aldigim her soluk, söyledigim her sözün ardindayim, Tanri yasamami buyurdugu gün`e kadar da ardinda olacagim.
Ben sizin dediginiz gibi
Turan Dursunun Nazima ait bir siiri okudugundan söz etmedim.
Önceki iletimde de belirttigim gibi onun adina düzenlenmis olan sitenin anasayfasinda Nazimin ünlü bir Siirine yer verilmis oldugunu yazdim.
Hikmetofun siirlerini okuyanlari hain ilan etmek bence de mantiksiz.
Ancak Nazimin siirlerine, Internet ortaminda hangi düsünceye iye kisi ya da takimlarin yer verdigini siz de biliyorsunuzdur.
Bölücü bok böcekleri, komünist itler, pkkcilar
uzun sözün kisasi kirolar.
Lütfen o siteyi bir gezin özellikle Forum kismini.
Üye adlarini, kisisel resimleri inceleyin ne demek istedigimi anlarsiniz.
Gülünc resimlerin yaninda kargasaciligi simgeleyen resimlerle karsilasacaksiniz.
K*rtlerin ya da kiro sevdalilarinin(yesiller,kizillar) öyle ya da böyle savundugu,destek ciktigi bir düsünceyi, kisiyi,örgütlenmeyi bir Türkcü adayi olarak savunmak,
Türkcülüge yakismaz.
Tanri esirgesin, bizlerin o asagilik yaratiklarla hic bir ortak yani yoktur, olamazda.
Ben elime gecen bütün kitaplari okurum, cagin gerisinde kalmis bilim disi düsünce kitaplarini bile okurum ki o düsünceyi özümseyenleri elestirebileyim.
Türkes nerede neden onun siirini okumus onu bilmiyorum, biliyorsaniz bilgilendirin.
Necip Fazil konusunda benim bir söz dememe yetkim yoktur
bu kisi hakkinda düsünceler yillar önce, gercekligi kanitlanmis olan, tüm Türkcüler gibi bir Türkcü adayi olarak benim de kilavuz edindigim Bilge Atsiz Ata tarafindan dile getirilmistir.
"Beyninin kivrimlarini arap hurafeleri ile sarmalanmis" diye bir söz dediniz.
Ben yasamimin hic bir döneminde, bu yasima degin arablari övücü bir tek söz söylemis bir kisi degilim, ki zaten arabin hurafelerine din diye körü körüne baglanacak kadar bilgisiz degilim. Arabin ahlak disi törelerini din diye satan yesil yilanlarin basinin nerede görüldüyse orada ezilmesi,koparilmasi gerektigini, Daha 6-7 yasinda bir cocukken Milli duygularimin temelini atan, yerinin Türk Ucmagi olmasini diledigim Büyük Atam(Atamin atasi) anlatti.
Sanirim sizde yanlis bir izlenim birakmisim.
Laik düzenin yilmaz bekcileri olan
Türk Gencligi
yobaz, sotfalari, dolar müslümanlarini düsman bilmek zorundadir.
Sizin de dediginiz gibi hainin yesili, kizili olmaz hain haindir.

TÜRK; ÖVÜN, CALIS, GÜVEN !
|