Tekil İleti gösterimi
Alt 18.01.2008, 11:17   #12 (İleti Bağlantısı)
Türkçü Bakış
Türkçü

Türkçü Bakış adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 139
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Sayın Irkçı;

Cevabınız çok aydınlatıcı oldu çok teşekkür ederim. Yavru bir köpek alırken sizin saydığını sıkıntılarla karşılacağımın farkındayım, bu sıkıntılarla baş edebilecek durumumu yaratmadan böyle bir köpek almanın "heves"ine kapılmaktan kendimi uzak tuttum. Şimdi hem fiziki imkanlarım, hem zamanın, hem uğraş azmim birleşti. Şu anda köpek almak için umutluyum. Bekçilik-koruma özelliğini aramamın sebebi, otağda daha önce okuduğum yazılardan bekliçik-koruma özelliğine sahip köpeklerin evde beslenmeye uygun olmayan köpekeler olduğuna dair aldığım izlenimdir. Sizin köpekler konusunda bir üstad sayılabileceğinizi diğer yazılarınızdan da okuyarak anladım. Nasihatlarınızı kesinlikle dikkate alacağım.

Peki sayın Irkçı, ben yabancı bir ülkede yaşadığım için doğal olarak satıcılarla Türkiye'deki gibi geniş bir alanda ilişki kuramıyorum. Bu yüzden bir Doberman yavrusu alırken nelere dikkat etmem gerektiğini, zahmet olmazsa bana anlatabilir misiniz?

Konu Türkçü Bakış tarafından (18.01.2008 Saat 11:18 ) değiştirilmiştir.. Sebep: imla düzeltildi.
Türkçü Bakış Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla