Alıntı:
Gök Kurt adlı Üyeden Alıntı
Bozoklu ırkdaşım; Müslüman olduk ne oldu demeye hiç gerek yok. Malumundur ki ırkdaşların arasında çok sayıda -ben dahil- çok sayıda müslüman var, en azından saygılı davranırsan beni sevindirmiş olursun. Yanlış anlaşılmasın dediğimin laiklikle ilgisi yoktur.Sadece ırkdaşın aynı davadaki ırkdaşına saygı ve sevgisini diliyorum.
Yamtar ismini kullanarak ismi kirleten çapulcu sentezciye sesleniyorum..Bre dölü bozuk..Sen git o zaman kardeşinin terör mağarısnda uyu, uyanınca da git mehmetçik bas. Başbuğ hem ordu hem de devletin başındaki demek..Türkeş nasıl olur da başbuğ olur.Ne devlette iktidara gelmiş ne başkomutan olmuş.Başbuğ ATATÜRK'tür.
Bozoklu ırkdaş, ayrıca bilgin olsun Türkeş ordudan atılmamıştır. Darbe sonrası kurmay albaylıktan (bir nevi zorunlu olaraktan) emekli ollmuştur.
|
Bak buraya üye olduysan burasının kurallarını olduğu gibi kabul edeceksin. Buraya gelip de şuurlu arkadaşlara akıl vermeye kalkma. Sana ters gelen birşey varsa üye olmazsın olur biter. Burada senin inancına kimse saygı duymak zorunda değil çünkü burası inanç otağı değil Türk otağıdır.