Tekil İleti gösterimi
Alt 04.02.2008, 09:36   #13 (İleti Bağlantısı)
Başkan Denktaş
Türkçü

İletiler: 606
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
İlk önce genel bir açıklama yapmak istiyorum bu açıklamamdan lütfen herkes kendine düşen payı çıkarsın.Sesli sohbet otağımızın amacı şanlı Atsızcılar otağımızda ki kandaşlarımızla daha samimi şekilde tanışma ve görüşmedir.Fikirlerimizi hem daha hızlı ve daha kolay birbirimize ulaştırmak için sesli otağımız biz Türkçüler için ender fırsatlardan birisidir.

Yazılı otağımızda fırtınalar estiren,asan kesen kişiler ne oluyorsa sesli otağımıza gelmiyor veya gelmekten çekiniyor.Biz idarecilere de bu durum sadece sözde Türkçü oldukları aklımıza geliyor ve otağda fazla bir önem taşımıyorlar.Herşeyden öncelikle sesli otağımıza gelen gerçek Türkçülerdir çünkü gerçek Türkçüler cesurdur,merttir.Kendi kandaşlarıyla gerçek isimleriyle sohbet etmekten korkmazlar,ekran arkasına saklanmazlar.Sesli sohbet otağına gelmek isteyen fakat bazı nedenlerden dolayı çekinen kandaşlarımıza şunu söylemek istiyorum.Asla çekinecek bir durum yoktur sesli otağımızda bulunan tüm kişilerin kimlik bilgileri mevcuttur ve yeni gelen kandaşlarda verecektir.Bu yüzden orada hepimiz bir aileyiz ve asla aile arasında karışıklık olmaz.

Son olarak benim evde bilgisayarım yok veya çalışmıyor diye bize sitem eden kişilere şunu söylemek isterim ki,öyle yönetici kandaşlarımız var ki gerçek Türkçü oldukları için sesli otağa internet yerleşkelerinden giriyorlar.Eğer onlar yönetici oldukları halde bu özveriyi gösterebiliyorlar ise yeni üyelerin bu özverinin altında kalmamaları ve sesli otağımıza şartlar ne olursa olsun katılmaları gerekir.

Sesli sohbet otağına katılmayan kişilerle yeri geldiğinde gerçek hayatta görüşme tanışma yapılmamaktadır.Hülasa sesli otağa gelmeyen kişiler yazılı otağımızda asla samimiyet ve hoşgörü beklemesinler.
Saygılarımla....

Başkan Denktaş Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla