İşte bu haberin verildiği haber sitelerindeki bazı çapulcu yorumları. Herşey açıkça ortada. Türban için askere demediklerini bırakmıyorlar
05 Şubat 2008 Salı 20:17
HELAL OLSUN YİĞİTLERE
bozkurtlar
gözünüzü seveyim sizin, bu millet sizinle gurur duyuyor şu sahte laikçilere iyi bir ders vermişsiniz kimden uğraştıklarını görsünler orda olup o dinden yoksun imandan fukara kadını şeyle saçlarından tutp çelenginden beraber kızılaya kadar sürüklemek vardı ah ulen ahh laikliğe kurban olunn imansızlarrr
İYİ OLMUŞ AZ BİLE BUNLARA
mehmet aksu
bu dinsizlere az bile yapmış sevimli gardaşlarımız bunları sacların tutup sürüyecen dinsiz nammıssızlar tutturmuşlar laiklik diye kurban olun laikliğe (laiklik bahane dinsizlik şahane)daha beter olursunuz inşaallah kudurun sahte laikçiler
cCc Helal Olsun Size cCc
Mehmet
Bu türban karşıtları herkesi kendileri gibi inançsız sanıyorlar.. Ama napayım iyi dayak atmamışlar ki cigerim sogusun..
biz bunları korumaya almayı düşünürken(yoksa nesilleri tükenecek .........................gibi)siz meydan dayagı çekmişiniz, elinize saglıkda ,biraz olsada üzüldük.
Kutlutorum
Deliyürek
MHP'lileri kutluyorum;laikçilere gereken cevabı verdikleri için,milletin hislerine tercüman oldukları için...
05 Şubat 2008 Salı 17:31
hazmedin yada terkedin
kaç kişisiniz
aslan mhp li kardeşlerim inanın bundan sonra oyum sizlerin sizler gerçekten bu davaya sahip çıktınız helal olsun sizlere aslanlarım pardon kurtlarım benim)))))))) oyum sizin helal olsun devam bu ... lar birşey yapamaz bunlarıb borusu artık sustuuuuuuuuu haznedin yada soda için))))
Ellerine sağlık iyi yapmışlar.
05 Şubat 2008 Salı 17:14
KALABA
KEÇİÖRENLİ
ALLAH TÜRKÜ KORUSUN,HELAL OLSUN BOZKURTLAR YAŞASIN ÜLKÜCÜLER .
05 Şubat 2008 Salı 17:12
eee neylersin
saruhan
kardeşim ne var bunda boşuna mı demişler hak edene dayak cennetten cıkma diye... baş örtüsü sorunu ile ilgilenen sadece mhp mi var bu amacınız ne provakasayon yapmaktan başka bişey değil kışkırtmayın sizde mhp lileri niye bi başka parti binsının önünde de yok o siyah celenklerinizden... yav aslında kardeşim hata bizde adamlar asker emeklisi kafaları sağlam dağda veya askeri kadro içerisinde bişey yapamıyorlar şimdi de siyasetle uğraşıp mhp üzerinden rant elde etmeye calışıyorlar
05 Şubat 2008 Salı 16:38
subaylara bak ülkeyi kurtaracaklarmışşşşşşşşş
dumandağ
gaziler NİYAZİ olmuş be arkadaşlar allah size fırsat vermesin. ulküdaşlarım iyiyapmış niyazi deneği olsun bundan böyle ismi ha ho ho gazilere bak ne hale gelmişşşşşşşşş
05 Şubat 2008 Salı 15:53
dayak lazımdı
alemcy
dayak atmak farz zaten bu kafirlere
güle güle kırıldım
o kadınların kacışı var ya ha ha ha yanasıl dayada sanediyorsun ses cıkarmazlar sizde atalardı valla cöpe tamda cöplüksünüz yüzünüzde bir kg. boyayla ha ha gaziler derneğiymiş ne gazi ya niyazi olmuşlar arkadaşlar
ÇOK İYİ OLMUŞ
MELİKE DENİZ
Kalkmışlarda siyah çelenk bırakıyorlar çok bilmişler.Sizin gibi düşünenelerin son çırpınışları bunlar siz ayağa kalkıyorsunuz biz bir kalkarsak ne olucağını düşünün hoş seçimlerde gördük halinizi ama hala anlamamışsınız yazık.
dayak cennetten cıkma değilmi,vurun hakedene benden yana sorun yok..nasıl olucaksa olucak bu ülke inanclılara saygıyı öğrenecek..
MHP MİLLİYETÇİ VE MUKADDESATÇI BİR OLUŞUMDUR. TÜRBANI SORUN HALİNE O GETİRMEMİŞTİR.ÇÖZÜMÜNE YAPTIĞI KATKIYI İSE TARİH YAZACAKTIR. NE YAPMALIYDILAR. TÜRBANI ÇEKİP BAŞLARI AÇMALIMIYDILAR. YOK EFENDİ O KADAR DA OLMAZ.
helal olsun aslanlarım ellerinize sağlık
Sulh ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. bazen kişilerin anladıkları dili kullanmak lazım
elbette karşı çıkanlar protesto edenler olacak ama sonuçte halkın dediği olacak türban meclisten geçecek
05 Şubat 2008 Salı 14:55
xx
ahmet tuğcu
yav görevde olandan bi çeker emekli olandan bi çeker bu millet yaptıysan bitmiş babanın hayranamı asker oldun aga ya her şey beleş düşün artık bu milletin yakasından parazitler.
helal olsun be wallaha cok iyi yapmislar, keske bende orda olsaydim bir kac yumrukda ben sallardim
05 Şubat 2008 Salı 14:51
durmak yok dayağa devam..
ali colak
elinize sağlık aslanlarım..biz o bez parcası için gerekirse ölürüz..o bizim dinimizin bir parcası değilmi..size göre bez parcası bize göre cok değerli...durmak yok dayağa devammm..
05 Şubat 2008 Salı 14:50
....
zeynel
BACIMIN ÖRTÜSÜNE BATMAKTA REZİLİN GÖZÜNE,ACIRIM TÜKÜRÜĞE TÜKÜRSEM YÜZÜNE." M.Akif Ersoy
ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN
MUSTAFA
HELALINIZ VAR ÜLKÜDAŞLAR BU ZİHNİYETLER BELLESİNKİ BAŞI KAPALI ANALARIMIZ BACILARIMIZ KARDEŞLERİMİZ SAHİPSİZ DEĞİLDİR ONLARA DİL UZATAN YER DAYAĞI OTURUR ......ININ ÜSTÜNE
05 Şubat 2008 Salı 14:32
gurur duydum
dadaşım
bir mhp li olarak orda olmak isterdim ama uzağız gerekeni yaptığınız için tşk ler onlar şehit ailesi olamazlar onlar olsa olsa hrant dink çiler dir.biz bu vatanı başı türbanlı NENE HATUN gibi kahraman türk analarıyla kazandık.dudağı boyalı kaşar yosmalarla değil türban serbes kalacak bazıları kı....nı yırtsada .bugün olmasada yarın mutlaka
05 Şubat 2008 Salı 14:29
ellerinize sağlık...
ali cakır
elleriniz dert görmesin..bu ülkeyi dinsiz ve sahipsizmi sanıyorlar..eminim yarın savas cıksa bunlar savasada gitmez kacarlar bu ülkeden..yasasın islam yasasın türkiye ve inananlar.
05 Şubat 2008 Salı 14:17
Ellerinize Sağlık
idris temiz
Ne diyeyim ülkücü kardeşlerimizin ELLERİNE SAĞLIK. Sizin gibi zibidiler ancak insanların asıl değerlerine saldırır. Atatürkü kullanıp milletin değerlerine saldırdınız.Sizi gidi zibidi çağdaşçılar.
ELLERİNİZE SAĞLIK
LEVENT YAKAR
VALLA NEDEYİM ELLERİNİZE KOLLARINIZA SAĞLIK ELİNİZ KOLUNUZ DERT GÖRMESİN.BAŞÖRTÜSÜNE HAYIR DİYEN VATANDAŞLAR BAKINIZ ÜLKEDE AZINLIK DURMUNDASINIZ BU DAYATMA NEYİN NESİDİR ANLAM VEREMİYORUM AMACINIZ BİZLERİ ZIVANADAN ÇIKARMAKMI BİZ ZIVANADAN ÇIKMAYIZ BİZ ANCAK NAMUSUMUZA BAYRAĞIMIZA VATANIMIZA VE İSLAMA DİL UZATILDIĞINDA ZIVANADAN ÇIKARIZ HEMDE ÖYLE BİR ÇIKARAZKİ ABD ORDUSU DAHİ OLSA ÖNÜMÜZDE DURAMAZ.HANİ DİYORYA AKİF KÜKREMİŞ SEL GİBİYİN BENDİMİ ÇİĞNER AŞARIM
05 Şubat 2008 Salı 14:06
alperen
turan
arkadaslar mhp politikasını ve ülkücülüğü bilmeyen kardeşlerim biz ülkücü türk gençliği olarak davamızın sonunz kadar arkasındayız fakat bizleri ulusalcı ateist ve tükçülüğün arkasına saklananlarla karıstırmayın lutfeen... başkanımın kararı tamamıyle yerindedir bu karar istişare ile alınır..
05 Şubat 2008 Salı 14:04
ELLERINIZE SAGLIK
KAZIM DELEN
ELLERINIZE SAGLIK YIGIT BOZKURTLAR.ÜLKÜCÜNÜN DAVASI ALLAH DAVASIDIR;BU BÖYLE BILINE BESBIN SEHIT VERDIK BU YOLDA GENCECIK FIDANLAR VERDIK:ÖLMEZ BU HAREKET ÖLMEZ BU DAVA:HAREKETIN LIDERI DEVLET BAHCELI
HELAL OLSUN SİZE!..YİĞİTLERİM BENİM,ASLANLARIM BENİM,KOÇLARIM BENİM!..
ANADOLU ERKEĞİ
TEKDİR İLE USLANMAYANIN HAKKI KÖTEKTİR!..YETER ARTIK BU MİLLETE ÇEKTİRDİĞİNİZ ZULÜMLER YAA?MHP ARTIK KENDİ "DOĞRU" ÇİZGİSİNİ BULDU.MHP ATATÜRKÇÜYSE SİZİN GİBİ İSLAM DÜŞMANI DEĞİLDİR!..TABİ MHP'Yİ DE KENDİ ÇİZGİNİZE ÇEKMEYE ÇALŞIŞTINIZ,BAŞARAMAYINCA DA KUDURDUNUZ ....GİBİ!..
05 Şubat 2008 Salı 13:02
http://www.ensonhaber.com/comment_vi...=108272&type=1
Erdinc 67
Arbedemi?
Canlarini zor kurtardilar zihniyeti bozuklar.Bir daha gelsinlerde görelim....
alioca
Milletin İstediği Olacak.
Emekli subaylar, hepsinin tuzukuru. çalışmadan yüklü bir emekli maaşı.ben ve benim gibi emekli maaşını yetiremeyen garibanlar, "bugün nereden üç-beş kuruş ek gelir sağlayabilirim"diye düşünür. bunlar ise "millete muhalif ne yapabilirim, huzuru nasıl bozabilirim, demekrasiyi nasıl engelleyebilirim, kime baskı yapabilirim" derdindeler. ama inş. millet galip gelecek ve milletin istediği olacak....
aasena
az bile
bide bn olsam orda neler yapardım. az bile yapmış ülküdaşlarım. siz kendinizi ne sanıyosunuzda siyah çelenk koyuyosunuz. ayrıcada siyah çelenklik ne yapmışlar? sayın genel başkabnım yolunuz yolumuz. lütfen bu yorumumu ekleyin bari ya hiçbi yorumumu eklemiyosunuz....
05 Şubat 2008 Salı 13:59
alayapraktan
Emekli Subaylar...
Emekli Subaylar namaz kılar,oruç tutarlar mı?
Yoksa yaşarken bu dünya adına girmedikleri camiye öldükleri zaman cesetleri mi girer?Eğer namaz kılıyorlarsa karılarının başı açık namaz kılmalarını kabul ederler mi?Buna evet diyorlarsa hiç namaz kılmasınlar...Oruç da tutmasınlar...Bu kurban etinin kebabıyla viski içmeye benziyor...Ya da ramazan bayramında alkollü likör ikramına..
Türk milleti işte bu yüzden artık sizi sevmiyor ama erbaş ve erler için kurban oluyor...Bu gidişle nefret de edecek!.....
http://www.internethaber.com/comment...=126764&type=1
asabiyimben05.02.2008 22:04ÜLKÜCÜ HAREKETE HAREKET ÇEKİLMEZ...
Misafir05.02.2008 19:01ya siz orasini agirbasli mülayim akp mi sandiniz oglum orasi MHP genel merkezi adami ne yaparlar biliyormusun sen.
Misafir05.02.2008 18:56ellerine sağlık oh iyi yapmışlar. İslam sahipsiz değil. bu böyle biline.
http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2008/02/05