Tekil İleti gösterimi
Alt 06.02.2008, 01:39   #15 (İleti Bağlantısı)
Gök Yeleli Bozkurt
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,389
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Bunlar, eskisi gibi % 4'lere çakılacak. O kemik oy dedikleri % 8'in bile yarısı bunlara lanet ediyor. Türklük konusunda olduğu gibi, bunların herşeyi laftadır, slogandadır. Bu devşirme çapulcular ne derler? "Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben" Ulan çapulcular siz kim ülkeyi ve milleti düşünmek kim? Siz fesat, ihanet ve şer yuvası olan partinizin üç beş oy daha fazla alabilmesi ve kendi kişisel çıkarlarınız için dişilerini kürtlerin altına sokmaktan utanmayan ve Yankeelerin kucağına oturup da kalkmak bilmeyen aşağılık ve cibilliyetsiz bir geleneğin mirasçılarısınız.

Siz şimdilik; ülkeye, laik cumhuriyete, Atatürk'e, orduya kısaca Türklüğün tüm yüce değerlerine ihanet ederek, tohumlar ektiğinizi ve zamanı gelince de ürünü hasat edeceğinizi söylüyorsunuz değil mi? Ben de size diyorum ki: Ne çiftçiler sizin gibi ektikleri tohumların ürün vermesini ve o ürünü hasat etmeyi beklemişlerdir. Fakat çoğu çiftçi kaliteli sandığı tohum hastalıklı olduğu için ya ürün alamamıştır ya da tam ürünü hasat etme hayaliyle yanıp tutuşurken bir don, fırtına veya sel gelip ürününü alıp götürmüştür.

Siz, bu benzetme ile neyi kastettiğimi çok iyi anlarsınız. 12 Eylül'den kalma kuyruk acınızın geçmemesi bir yana kuyruğunuzun tamamen koparılacağı günler de gelecektir; değerli(!) it, çakal, çapulcu takımı!

Siz, Dimyat'a pirince gitmenin hayaliyle yaşayadurun, evinizdeki bulgurdan bile olacaksınız çapulcular..